ελληνική μουσική
    546 online   ·  210.834 μέλη

    Ποιά είναι η γνώμη σας για τούς Radiohead ?

    kithara-woman
    04.11.2008, 02:06

    Στην Ελλάδα θα έρθουν ή άδικα ελπίζουμε;  {#emotions_dlg.rockon}

     


    nowaveband
    04.11.2008, 20:13

    Δεν γνωρίζω αν θα μας κάνουν την τιμή να εμφανιστούν...

    Το θέμα είναι πως δεν έχουν και τις καλύτερες εντυπώσεις από την χώρα μας και το ακροατήριο της,καθώς οι κλασικοί χαζοροκοσκυλάδες νεοέλληνες τους είχαν ζαλίσει τα πάπαλα ζητώντας συνεχώς την τσιχλομπαλάντα creep και τους φτάσανε στο αμήν δικαιολογημένα τους ανθρώπους....


    johnfrusciante
    04.11.2008, 20:54

    βασικα στους Radiohead αρεσε παρα πολυ το ταξιδι που καναν με το τρενο για το θεσ/νικη-αθηνα..για θεσσαλονικη που ξερω οντως εκνευριστηκαν πανω στην σκηνη αλλα μετα ο κιθαριστας (ed o brien) ειπε πως δικαιολογημενα ζητουσε o κοσμος το creep γιατι ηταν η πρωτη εμφανιση τους στην ελλαδα..

    ειχαν πει πως θα ερθουν σιγουρα στους ολυμπιακους της αθηνας το 2004 για να παιξουν..αλλα οπως ξερετε δεν ηρθαν..

    το ερωτημα μου ειναι οχι αν ερθουν στην ελλαδα..αλλα αν πλεον ειναι καλη εποχη για να δεις Radiohead live..κ οσοι τους ακουνε εδω κ χρονια καταλαβαινουν τι εννοω..

    οταν εχουν τοοοοοοοσα τραγουδια...οταν θα δω Radiohead κ δε θα ακουσω paranoid android,exit music,no surprises,street spirit  κ αλλα πολλα..ψιλοξενερωνω..λατρευω τους Radiohead μετα-OK COMPUTER εποχη..αλλα μερικα κομματια πρεπει να παιζονται...θεωρω οτι ακομα κ την εποχη που ηρθαν στην ελλαδα ηταν πολυ κακη στιγμη..δεν ειχαν βγαλει ακομα το kid a κ ολοι απο κατω περιμεναν τραγουδια γνωστα με κιθαρες κ αυτοι παιζαν τραγουδια απο το kid a...που οσο να ναι..θελεις κ λιγο χρονο για να καταλαβεις τι κομματια ειναι..κ για αυτο τουλαχιστον στην συναυλια στην σαλονικα..δεν την λεω κ πετυχημενη...

    απο την μια..βλεπεις πχ τους U2 που παιζουν 2 ωρες κ ολα τα τραγουδια τους ειναι το ενα καλυτερο απο τ αλλο..κ λες γιατι δεν βλεπουν οι Radiohead ποια τραγουδια τραβανε κ ασ κανουν συναυλιες που απο την αρχη μεχρι το τελος κανεις δε θα βαρεθει..

    αλλα απο την αλλη...εχω την εντυπωση οτι οι U2 εχουν τελειωσει εδω κ χρονια με την πραγματικη πρωτοτυπη συνθεση κ ειναι απλα ενα γαματο θεαμα..που πιανει εργα 40 χρονων κ παει ο θεατης κ τα απολαμβανει...δηλαδη απολαμβανει το παρελθον με τους U2 αλλα με τους Radiohead απολαμβανει σε καθε καινουργιο δισκο την νεα μουσικη κατασταση των Radiohead στην συναυλια..

    προβληματιζομαι καιρο με το θεμα...{#emotions_dlg.whistling}


    doufigo
    13.11.2009, 05:47
    Απλά στο τοπ 3 της εποχής μας. Απο πού να αρχίσεις...Bends? Ok computer? Kid A? Amnesiac? In rainbows? Πραγματικά unique και όχι μέσα απο συμβατικές φόρμες. Κάνουν και τέλεια live, κρίμα που δεν τους έχουμε δει απο κοντά...
    sigur
    13.11.2009, 10:45

     

    η εμφάνιση τους εκείνο το καλοκαίρι στο θέατρο του Λυκκαβητού ήταν συγκλονιστική !! Αν θυμάμαι καλά ήταν πριν κυκλοφορήσει το Kid A ή με την κυκλοφορία του, γιατί θυμαμαι μας έκαναν εντύπωση οι νέοι τους πειραματισμοί. Χρονολογία αδυνατώ να θυμηθώ ίσως γιατί δεν με συμφέρει, περάσαν τα νιάτα μας...!!!

    Θυμαμαι τον Yorke να εντυπωσιάζεται με τους θεατές στα βραχάκια και να τους φωτογραφίζει ασταμάτητα, η εμφάνιση τους ήταν σπουδαία με πολύ καλό ήχο και τον Thom να παίζει πιανο, να τραγουδάει, να παίζει κιθάρα ακουστική ερμηνεύοντας το Paranoid Android,τα πάντα αυτό το παληκάρι, τα έκανε όλα και ακουγόνταν τέλεια.... Το θέατρο ήταν καταμεστο παντού κρεμιόμασταν σαν τα σταφύλλια από παντού. Α, και προς μεγάλη μου χαρά δεν έπαιξαν το creep και ας το ζητούσαν πολλοί από κάτω!!

    Άντε ζούμε για να τους δούμε ξανα, έχουν άλλωστε ατελείωτο και εντυπωσιακό υλικό για playlist...


    Enas_alla_lewn
    13.11.2009, 17:52
    Αν και φαν τους δεν είμαι μου αρέσουν μερικά τραγούδια τους πολύ. Από 'κει και πέρα δεν μου λένε και πολλά.
    rinouliiii
    14.11.2009, 17:50

    theoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii agapooooooooooooooooooooooooooooooo


    GALOIS
    23.04.2010, 23:04
    Μιας και λέμε για Radiohead μήπως ξέρεται κανένα τραγούδι στο στυλ του street spirit?????
    stef777
    11.05.2010, 13:53

    Παράθεση:

    Το μέλος MyNameIsDo στις 02-06-2007 στις 23:41 έγραψε...

    Παράθεση:

    Το μέλος Lansetris στις 02-06-2007 στις 20:03 έγραψε...

    Πολύ καλό γκρουπ με ένα - τουλάχιστον - αριστουργηματικό δίσκο, το OK Computer.
    Μ' άρεσε και το kid A με τον παράξενο ήχο του. Γενικά έχουν μια καλή "αύρα" και πολλά καλά τραγούδια.



    Ναί συμφωνώ, το OK Computer αριστουργηματικό. Με απλότητα και ευθύτητα στίχου και σύνθεσης. Ένα γκρούπ με θαυμάσια μουσική και κοινωνική αντίληψη.

     

    +1 Το ΟΚ computer άγγιξε ακόμα και άτομα που δεν είχαν τέτοια ακούσματα... Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για μένα...!


    Spirous
    21.05.2010, 19:41

    >

     

    ένα δείγμα...


    Apostolidis
    11.06.2010, 11:56

    Είναι φανερό και από τις προηγούμενες απαντήσεις ότι οι Radiohead δεν κάνουν εμπορικό τραγούδι. Αυτός ο μελαγχολικός ήχος καταλαβαίνω ότι δεν είναι πολύ εύκολος στο "άκουσμα", γι' αυτό και υπάρχουν πολλοί που δηλώνουν οτι δεν τρελαίνονται. Η σύγκριση δε με τους "Pink Floyd" για μένα πολύ απλά δεν υπάρχει, γιατί άλλο ντάλα κι άλλο της Παρασκευής το γάλα.

    Προσωπικά τους θεωρώ πρωτοπόρους, όσον αφορά τον ήχο και ότι πρωτοποριακό με συγκινεί.

    Για μένα είναι εκπληκτικό συγκρότημα.