ελληνική μουσική
    693 online   ·  210.848 μέλη
    tragiClown
    30.04.2004, 03:48
    Σήμερα είδα στο Ρόδον τους Violent Femmes, ήταν προτότυποι, δυνατοί γεμάτοι στύλ απο την άλλη ήπειρο που μερικοί εύχονται να μην την ανακαλύψει ο Κολόμβος, την Αμερική και πιο συγκεκριμένα απο το Μιλγουόκι. Ήταν εκπληκτικοί πώς πάντρεψαν το ροκ, ξυλόφωνο σαξόφωνο με τα έντονα country στοιχεία τους. Στο συγκρότημα είναι 3 μέλοι εξίσου εκεντρικό αφού ο ντράμερ τους έπαιζε και (παίζει...) με 2 ντράμς και ένα πιατίνι όρθιος στη σκηνή και να ''παίζει'' συνέχια με το κοινό. Ο μπασίστας έπαιζε κυρίως ηλεκτρακουστικό μπάσσο κάνοντας τέλεια και γρήγορα σόλο στο μπάσσο!!
    Η έκπληξη για όλους μας εκεί ήταν ότι βγήκε στη σκηνη ο τραγουδιστής και επειδή λέει χθές παίζαμε στη Θεσαλλονίκη ακούσαμε ένα τραγούδι εκεί και μας άρεσε...και είτε το πιστεύετε είτε όχι έπαιξαν το ''Δεν θα δακρίσω πια για σένα '' των Πύξ Λάξ η προφορά του ήταν πολύ καλή αν φανταστεί κανείς ότι τα Ελληνικά είναι απο τις δύσκολες γλώσσες και έλεγε καθαρά τα σύμφωνα θ και δ...Τέλος πάντων πέρασα υπέροχα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας
    Ο ανταποκριτής..tragiClown χαχα
    Orfeus
    30.04.2004, 08:00
    Να σε πληροφορήσω ότι ο Gordon Gano τραγουδάει στον δίσκο των "Πυξ-Λαξ", "Ο Μπαμπούλας Τραγουδάει τις Νύχτες"/1996, το "Δεν σε ξέρει κανείς".