ελληνική μουσική
    450 online   ·  210.833 μέλη

    Χριστούγεννα με τους Beatles!!!!!!

    PlanetMusic
    19.12.2007, 16:25

    The Beatles ACOUSTIC “LOVE SONGS”

    Τρίτη 25 Δεκεμβρίου


    Την ημέρα των Χριστουγέννων, μέλη της BEATLES LIVE TRIBUTE BAND με αφορμή τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band, του σημαντικότερου άλμπουμ στην ιστορία της Rock μουσικής, παρουσιάζουν το αφιέρωμα The Beatles ACOUSTIC “LOVE SONGS”. Ένα ακουστικό αφιέρωμα, στα τραγούδια αγάπης του δημοφιλέστερου μουσικού συγκροτήματος όλων των εποχών. Σε αυτήν την ιδιαίτερη νύχτα θα απολαύσουμε τραγούδια όπως Love Me Do, I Want to Hold Your Hand, Michelle, From Me To You, Ticket To Ride, Norwegian Wood, And I love Her, I feel Fine, Something, εκτελεσμένα με μαεστρία από μία από τις καλύτερες tribute bands των Beatles.

    Doors Open: 22:00
    Τιμή εισιτηρίου: 20 € (με ποτό)


    Τhe Beatles Live Tribute Band

    Το συγκρότημα Τhe Beatles Live Tribute Band δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2002 με σκοπό να παρουσιάσει ένα χρόνο αργότερα ένα μουσικό αφιέρωμα στη δημοφιλέστερη μουσική μπάντα όλων των εποχών το οποίο και παρουσίασε στο House of Art ατού Ψυρρή από τον Νοέμβριο του 2003 μέχρι και τον Μάιο του 2004, αποσπώντας κριτικές υψηλού επιπέδου από τον Αθηναϊκό τύπο. Στα πλαίσια των Ολυμπιακών αγώνων παρουσίασαν μέρος του αφιερώματος The Beatles LIVE 1964-2004 δίνοντας παραστάσεις σε κεντρικά μέρη της Αθήνας.

    Το καλοκαίρι του 2004 τους έγινε πρόσκληση για να παρουσιασθούν σε τριήμερο φεστιβάλ στο Cleveland των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Το Σεπτέμβριο του 2004 κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία LEGEND το CD του συγκροτήματος από τις ζωντανές εμφανίσεις του χειμώνα με τίτλο WE LOVE The Beatles. Από τον Δεκέμβριο του 2004 μέχρι τον Ιανουάριο του 2005 εμφανίστηκαν στο Οξυγόνο Live Club στην Αθήνα. Στις 30 Ιανουαρίου (2005) εμφανίστηκαν στο Club 22 σε happening bazaar που διοργάνωσε για τα δέκα χρόνια λειτουργίας του το Radio Gold. Στις 8 Μάιου (2005) με δύο εμφανίσεις (πρωί και βράδυ) παρουσίασαν ένα μουσικοθεατρικό υπερθέαμα σε συνδυασμό με multimedia show με τίτλο Η ιστορία των Beatles σε σκηνοθεσία Δ. Δακτυλά και κείμενα Δ. Μαραγκόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα Φίλων της Μουσικής. Τον Μάιο 2005 έδωσαν τρεις παραστάσεις στο Louisville Kentucky των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με το όνομα The Greek Beats. Τον Αύγουστο του ιδίου έτους προσκλήθηκαν να παρουσιάσουν το αφιέρωμα τους στην γενέτειρα των Beatles το Liverpool. Από τις 21 Νοεμβρίου του 2005 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2006 εμφανίστηκαν στο Ζυγό στην Πλάκα. Τον Μάιο 2006 έδωσαν ξανά συναυλίες στην Αμερική με το όνομα The Greek Beats. Κατά την παραμονή τους στις ΗΠΑ, προσκλήθηκαν να παρουσιαστούν στο Cavern Club, μέρος στο οποίο είχαν ξεκινήσει τις ζωντανές τους εμφανίσεις οι Beatles.


    Planet Music
    Αρδηττού 44 -Μετς 11636
    Τηλ: 210 9237109
    Email: info@planetmusiclive.com
    www.myspace.com/planetmusiclive