ελληνική μουσική
    500 online   ·  210.843 μέλη

    Το mpGreek και η SONY-BMG ανακοινώνουν συνεργασία

    jorge
    04.03.2008, 09:40
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    4 Μαρτίου 2008

    MPGREEK – SONY MUSIC STORE
    Το mpGreek και η SONY-BMG ανακοινώνουν την συνεργασία για το
    musicstore.SONYbmg.gr

    Αθήνα 4 Μαρτίου 2008 --

    Το mpGreek, ο μεγαλύτερος προμηθευτής Υπηρεσιών Ψηφιακής Μουσικής, mpGreek Network ανακοινώνει τη συνεργασία του με την SONYBMG για την νέα υπηρεσία του musicstore στο νέο portal της δισκογραφικής εταιρίας - http://musicstore.SONYbmg.gr/ powered by mpGreek.

    Η SONYBMG ανανεώνει την ιστοσελίδα της με την υποστήριξη του mpGreek! Το νέο site www.SONYbmg.gr παρέχει μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία και δίνει καινούργιο νόημα στην αναζήτηση μουσικής όπως αρμόζει στην ιστοσελίδα μιας κυρίαρχης δισκογραφικής εταιρίας με το κύρος της SONYBMG. Η πλατφόρμα, καθώς και η ψηφιακή βιβλιοθήκη που διατίθενται στο τμήμα music store του ανανεωμένου http://musicstore.SONYbmg.gr/ βασίζονται στην ψηφιακή ψυχαγωγική πλατφόρμα πολλαπλών υπηρεσιών του mpGreek που προσφέρει το σύνολο των ελληνικών αλλά και των ξένων κυκλοφοριών του καταλόγου της SONYBMG. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να επιλέγουν μουσική κατηγορία, να ακούν την προεπισκόπηση του τραγουδιού, και να αγοράζουν το αγαπημένο τους τραγούδι.

    To mpGreek έχει απλοποιήσει τα πράγματα για λογαριασμό της SONYBMG, και κατά προέκταση των καταναλωτών δίνοντας τους τη δυνατότητα να ψάξουν εύκολα τον κατάλογο των κυκλοφοριών της συγκεκριμένης εταιρίας και να έχουν γρηγορότερη πρόσβαση στη μουσική. Το music store της SONYBMG αποτελεί ένα αναγκαίο εργαλείο προώθησης και ψηφιακής διανομής για τον κατάλογο της συγκεκριμένης εταιρίας καθώς επίσης μια πολύτιμη βοήθεια ανεύρεσης και αγοράς μουσικών κομματιών για τον καταναλωτή.

    «Η ψηφιακή διάθεση μουσικής έχει πλέον κυρίαρχο ρόλο στην ελληνική μουσική βιομηχανία.», λέει ο Μιχάλης Ρίζος, Business Development Director, του mpGreek. «Το ηλεκτρονικό δισκοπωλείο είναι ένα απαραίτητο και πολύ χρήσιμο add-on για την ιστοσελίδα μιας δισκογραφικής εταιρίας. Η ομάδα του mpGreek είναι στην πλέον ευχάριστη θέση να έχει συμβάλει στη δημιουργία του music store στο ανανεωμένο SONYbmg.gr και να προσφέρει με αξιοπιστία τις υπηρεσίες της σε μια από τις σημαντικότερες και κυρίαρχες δισκογραφικές εταιρίες στην Ελλάδα»
    Ο Ηλίας Παντελόπουλος, digital business & e-marketing manager της SONYBMG , αναφέρει ότι ξεκινάει μια εποχή για την SONYBMG Music Entertainment, με καινούργια, δυναμική online παρουσία ! Τόσο το musicstore, όσο και το νέο entertainment portal www.SONYbmg.gr είναι πλέον γεγονός. Η SONYBMG σε ευθυγράμμιση με την digital εποχή και με τις τάσεις του internet , δίνει ένα δυναμικό παρόν! Με ανανεωμένη εικόνα, η SONYBMG έρχεται να παρουσιάσει στον κόσμο, την εξέλιξή της στην μουσική βιομηχανία, όπως αυτή διαμορφώνεται.

    Για περισσότερες πληροφορίες κάντε click στο http://musicstore.SONYbmg.gr/ και www.SONYbmg.gr


    http://www.mpGreek.com
    Greased Networks, Inc.
    mpGreek PR Dept.
    +30210-2118205548
    press@mpGreek.com