ελληνική μουσική
    314 online   ·  210.844 μέλη

    Ο Χρήστος Θηβαίος στις Συναντήσεις της ΕΤ1

    beatlus
    05.03.2008, 16:24
    Τον Χρήστο Θηβαίο, έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς, φιλοξενεί ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, στην εκπομπή "Συναντήσεις", που θα προβληθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 8 μ.μ.
    Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μιλά για τα παιδικά του χρόνια σε περιοδεύοντες θιάσους, αφού οι γονείς του ήταν ηθοποιοί, θυμάται τις δουλειές που έκανε για ν’ αγοράσει την πρώτη του κιθάρα, ενώ αναφέρεται και στα καθοριστικά χρόνια που πέρασε στην Μπολόνια σπουδάζοντας και γράφοντας τα πρώτα του τραγούδια.
    Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στους «Συνήθεις Υπόπτους», με τους οποίους έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική, αλλά και στις σημαντικές συνεργασίες του με τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Γιώργο Νταλάρα και τον Γιώργο Ανδρέου.
    Μιλάει για τις εμφανίσεις που κάνει με τον Μίλτο Πασχαλίδη, την περιοδεία του, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και για το νέο δίσκο που σύντομα θα κυκλοφορήσει.
    Δηλώνει ότι «η πρώτη πατρίδα που τον συγκίνησε και τον κράτησε» ήταν η ποίηση, ενώ θεωρεί ότι στο τραγούδι επικρατεί μεγάλη μοναξιά, «αφού η εποχή του τότε ήταν του εμείς, ενώ σήμερα είναι του επιμέρους…».



    επισυναπτόμενα: Χρήστος Θηβαίος & Λευτέρης Παπαδόπουλος.JPG