ελληνική μουσική
    560 online   ·  210.844 μέλη

    το heavy metal ανάλογο της Band Aid τέλη 80s αρχές 90s

    Skakinen
    26.07.2004, 17:46
    Κατ'αρχάς θα ήθελα να χαιρετήσω τα μέλη του forum!
    Προστρέχω στη βοήθειά σας για ένα τραγούδι heavy Metal - Hard Rock του οποίου τον τίτλο δεν ξέρω άρα δεν μπορώ να το αναζητήσω στο διαδίκτυο.
    Ξέρω ότι βγήκε γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 1980 ίσως αρχές δεκαετίας 1990 και ήταν κάτι ανάλογο με την αγγλική Band Aid (do they know it's Christmas) και με το αμερικάνικο We are the world.
    Δηλαδή μουσικοί heavy Metal οι οποίοι σχημάτισαν κάποιο προσωρινό συγκρότημα όπως τα παραπάνω και ηχογράφησαν ένα (;) τραγούδι για τα παιδιά της Αφρικής μάλλον.
    Όποιος φίλος ξέρει τίτλο συγκροτήματος ή/και τραγουδιού θα με έχει βοηθήσει αφάνταστα.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά
    dimko
    26.07.2004, 20:52
    http://www.Metal-reviews.com/var-hna.htm
    Skakinen
    26.07.2004, 22:56
    Φίλε dimko ήσουν κάτι παραπάνω από κατατοπιστικός ( και γρήγορος!)...
    Σε υπερευχαριστώ!!!
    Skakinen
    28.07.2004, 12:35
    Φίλε dimko επειδή μου φαίνεσαι αρκετά ενημερωμένος , μήπως ξέρεις καμμία διεύθυνση για να το κατεβάσω σε mp3. Στο WinMx δεν το βρίσκω, και σε αναζήτηση στο Google μήπως το πετύχω πουθενά ξέμπαρκο δεν έχω καταφέρει τίποτα.
    Πάσα βοήθεια ευπρόσδεκτη.
    Ευχαριστώ
    dimko
    28.07.2004, 19:35
    Quote:

    Το μέλος Skakinen στις 28-07-2004 στις 12:35 έγραψε:

    Φίλε dimko επειδή μου φαίνεσαι αρκετά ενημερωμένος , μήπως ξέρεις καμμία διεύθυνση για να το κατεβάσω σε mp3. Στο WinMx δεν το βρίσκω, και σε αναζήτηση στο Google μήπως το πετύχω πουθενά ξέμπαρκο δεν έχω καταφέρει τίποτα.
    Πάσα βοήθεια ευπρόσδεκτη.
    Ευχαριστώ





    Καλέ μου φίλε,

    με φέρνεις στη δύσκολη θέση να συζητήσω για κάτι αμφισβητήσιμο νομικά όπως το p2p swaping, μέσα από τις σελίδες αυτού του forum που μας φιλοξενεί. Δεν ξέρω κατα πόσο θα ήταν συνετό κάτι τέτοιο.

    Έχω την εντύπωση όμως πως απογοητεύτηκες πολύ γρήγορα και έβγαλες λάθος συμπεράσματα.

    Μπορώ πολύ βάσιμα να σου πω πως αν συνεχίσεις υπομονετικά και συστηματικά, (και πιθανως με σωστότερα κλειδιά), σίγουρα η προσπάθεια σου θα στεφθεί με επιτυχία.

    Μην ξεχνάς όμως ότι πρώτα πρώτα πρέπει να εξαντλήσεις κάθε πιθανότητα, τώρα που ξέρεις και το album, να βρείς αυτό που θες στο εμπόριο.

    Ενημερωμένος εγώ; Χμ... Τα πάντα είναι θέμα συγκυριών φίλε μου...

    Skakinen
    28.07.2004, 22:11
    Φίλε dimko , δεν μπορώ να μην παραδεχτώ το βάσιμο της επιχειρηματολογίας σου, μην ξεχνάμε όμως ότι κάθε προσέγγιση σε κάποιο θέμα δεν είναι και η μοναδική σωστή ( δηλ. εξαρτάται υπό ποιό πρίσμα εξετάζουμε το θέμα).
    Φυσικά υπάρχει και η λύση του εμπορίου.
    Απλώς είναι η ευκολία και το κόστος...
    Για το αν είσαι ενημερωμένος ή όχι (αφού συμφωνήσω περί συγκυριών) πρέπει να σου πω ότι σίγουρα είσαι πιο πολύ από εμένα που έχω αποκοπεί από το χώρο της Rock- Hard Rock -heavy Metal εδώ και πολλά χρόνια χάριν της κλασσικής (ανακριβής ο όρος βέβαια διότι καλύπτει μια χρονική περίοδο της λόγιας(;) ή έντεχνης (;) ) μουσικής.
    Πολύ φιλικά
    Υ.Γ. συγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση