ελληνική μουσική
    776 online   ·  210.833 μέλη

    Συνεργασία Σταύρου Ξαρχάκου-Μάριου Φραγκούλη

    beatlus
    17.04.2008, 18:28
    Ενα «ιταλικό τραγούδι» του Σταύρου Ξαρχάκου ερμηνεύει ο Μάριος Φραγκούλης για το soundtrack της νέας ταινίας του Αλέξη Καρδαρά

    Ο Σταύρος Ξαρχάκος δε χρειάζεται συστάσεις. Λέγοντας πάντα «παρών» στο καινούριο και το διαφορετικό, πρόσθεσε αυτές τις μέρες, στην πλούσια συνθετική του καριέρα, μια ακόμα μουσική για ταινία.
    Πρόκειται για τη χιουμοριστική περιπέτεια "Γκίνες" του Αλέξη Καρδαρά που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες την ερχόμενη σεζόν. Στο ιδιαίτερα «απρόβλεπτο» soundtrack της ταινίας περιλαμβάνεται και ένα... ιταλικό τραγούδι. Την ερμηνεία του ιταλικού τραγουδιού, σε στίχους Ανταίου Χρυσοστομίδη, ανέλαβε ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος διέκοψε για λίγο τις πρόβες του για το 1ο Athens Arena International Music Festival για να συμπράξει με τον μεγάλο Ελληνα συνθέτη.

    Μπορείτε ν' απολαύσετε το τραγούδι, εν αναμονή της ταινίας, στη διεύθυνση
    http://www.artache.gr/downloads/GuinessTheme.mp3 (8,90Mb) ή
    http://www.artache.gr/downloads/guiness.mp3 (2,03Mb)


    Η ταινία Γκίνες, δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Αλέξη Καρδαρά (Η Ληστεία), γυρίστηκε στο Καρπενήσι και βρίσκεται στο τελικό στάδιο του post-production. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι Γιώργος Πυρπασόπουλος και Μαρκέλλα Γιαννάτου, πλαισιωμένοι από τους Στέλιο Μάινα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Δημήτρη Αλεξανδρή, Κωνσταντίνο Κορωναίο και Ακη Σακελλαρίου, συνδυάζουν το χιούμορ, την περιπέτεια, την αγωνία, τον έρωτα και τη δράση κι ετοιμάζονται να συναντήσουν το κινηματογραφικό κοινό το φθινόπωρο.

    Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία Γκίνες και φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση μπορείτε να βρείτε στο site www.artache.gr.



    επισυναπτόμενα: foto6_172.jpg