ελληνική μουσική
    714 online   ·  210.832 μέλη

    Οι Gentleman live στη Θεσσαλονίκη

    rastavibe
    15.05.2008, 14:13

    Gentleman

    Ο σπουδαίος Γερμανός Reggae Mουσικός

    για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

    Σάββατο 14 Ιουνίου 2007

    Ο  Gentleman είναι από τους σημαντικότερους και πιο γνωστούς διεθνώς Γερμανούς καλλιτέχνες. Είναι από τους λίγους Ευρωπαίους Reggae μουσικούς που η συμβολή τους έχει αναγνωριστεί ακόμα και στην πατρίδα της Reggae μουσικής, τη Τζαμάικα.

    Στα πλαίσια της διεθνούς περιοδείας του για την προώθηση του καινούριου του άλμπουμ  - 6ου προσωπικού - «Another Intesity», έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη.

    Η πλούσια μουσική διαδρομή του με πολλές βραβεύσεις, ένα χρυσό και έναν πλατινένιο δίσκο, και το «Another Intensity», το οποίο έφτασε στη δεύτερη θέση των charts στη Γερμανία, εγγυόνται μία καταπληκτική συναυλία. Είναι, εξάλλου, γνωστό ότι όλα τα live του είναι απαράμιλλα σε ένταση και δυναμισμό.

    Καλύπτοντας μουσικά όλο το φάσμα από roots Reggae εώς dancehall και r’n’b ο Gentleman κατορθώνει να ξεσηκώνει τις χιλιάδες των θεατών του. Τη δυναμική παρουσία του συνοδεύει επάξια η χορευτική μουσική της δεκαμελούς Far East Band. Οι στίχοι του είναι  το ίδιο δυνατοί με τη μουσική του. Γεμάτοι με κοινωνικά μηνύματα για την ειρήνη και τη συμφιλίωση των λαών, ενάντια στην ξενοφοβία, το ρατσισμό και τον πόλεμο προκαλούν ιδιαίτερη συγκίνηση. 

     

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 16-05-2008 12:45 ]