ελληνική μουσική
    762 online   ·  210.833 μέλη

    Με τους radiohead τα έχουν βάλει οι kiss

    sitzoune81
    23.06.2008, 20:51

    Αδικος κοπος φιλε μου...!! χαχαχα, αν καναμε την συζυτηση αυτη καμια 10ετια πριν, ισως και να σου απαντουσα διαφορετικα

    Ειμαι πολυ περιεργος σ αυτα. Δεν μπορω να ακουσω τοσο "ευκολοχωνευτα" hard rock / heavy metal τραγουδια

    ΝΑΙ, δεν μου αρεσει τιποτα απ τα παραπανω, μου φαινονται πολυ "ρυχοι" οι Kiss

    Τελος

    Φιλικά, με σεβασμο.


    margot
    23.06.2008, 22:02

    Παράθεση:

    Το μέλος noizreduction στις 22-06-2008 στις 15:43 έγραψε...

    Οταν εισαι μια μπαντα που "εχεις φαει τα ψωμια σου" και συντηρεισαι με tours ( κατι σαν τους Πυξ Λαξ ) και κανα συλλεκτικο DVD/CD, σιγουρα σε "καιει" η παρακμη της μουσικης βιομηχανιας.

    Ιδιαιτερα οταν εχεις συνηθισει να εμπορευεσαι τη μουσικη ( και μην μου πειτε πως οι KISS δεν εμπορευτηκαν τα παντα πανω τους ), μαλλον σε ποναει ακομα περισσοτερο.

    Ακριβώς αυτό. Οι καλλιτέχνες πρέπει να μάθουν πότε να αποχωρούν. Καλύτερα να αποχωρήσεις στην ωριμότητά σου και στις δόξες σου παρά να περιμένεις να σαπίσεις. Πάντως ούτε εγώ θα πήγαινα να τους ακούσω. Μου κάνει λίγο αντιαισθητικό πλέον το όλο σκηνικό...


    kalouka
    24.06.2008, 09:33

    πολλά από τα νεα συγκροτήματα συμφωνούν με τους kiss για διάφορους λόγους δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς την άλλη πλευρά που βρίσκεται στο άλλο άκρο.Ας μη ξεχνάμε πως αυτό που έκαναν οι Radiohead θέλει κότσια. 


    johnfrusciante
    25.06.2008, 11:27

    πολυ ευκολα πετατε 3 ωριτσες της ζωης σας ωστε να πατε να ακουσετε kissssss.λαθη..λαθη..κ πολυ σοβαρα μιλωντας δεν υπαρχει μπαντα στο κοσμο που να μπορει να την πει στους Radiohead..στην μοναδικη μπαντα που εξελισσεται κ δε μενει στασιμη κ που ολοι..μουσικοι..εταιριες..δημοσιογραφοι παραγωγοι..ολοι περιμενουν να βγαλουν δισκο οι ανθρωποι ωστε να δουν που θα παει το επομενο ρευμα της rock μουσικης κ για να ακουσουν επιτελους κατι που ειναι 100% καινουργιο κ δε το εχουν ξανακουσει ποτε ξανα..κ στο τελος..να ειναι κ ωραιο..οχι μονο προτοτυπο..για αυτο οτιδηποτε ******σχολια απο μπαντιτσες οσον αφορα την μουσικη τους (ειδικα απο κατι oasis....xaxa) προκαλουν μονο γελια..Cool


    Moonchild92
    25.06.2008, 19:07

    Ποτέ μου δεν άντεχα τους Kiss και την εμπορευματοπόιησή τους (σωστά το 'γραψα ρε παιδιά; {#emotions_dlg.huh}), ενώ λατρεύω τους Radiohead, άσχετα που άργησα να τους ανακαλύψω....

    Απλά οι Kiss δεν μπορούν να ανεχτούν το γεγονός ότι οι Radiohead σημειώνουν επιτυχία ακόμα κι έτσι, με τρόπο που πιθανότατα τους ξάφνιασε, αλλάδεν έπρεπε να σεβαστούν την οπωσδήποτε επαναστατική τακτική τους (εγώ προσωπικά είχα εντυπωσιαστεί, αλλά εγώ δεν είμαι οι Kiss.... Ή μήπως είμαι; {#emotions_dlg.lol})

    Δεν μπορούν να ανεχτούν το γεγονός ότι έχει περάσει η εποχή τους......


    deathminor88
    25.06.2008, 20:51

    Radiohead - πολύ μπροστά

    Κiss - πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πίιιιιιιιιιισω


    freakhood
    27.06.2008, 11:42

    Αν ζούσα στην Αμερική της δεκαετίας του 70 πολύ πιθανον να πηγαινα να δω τους kiss (όπως και απειρες άλλες cult μπαντες). Εννοείται πως δεν υπάρχει περίπτωση να πηγαινα σήμερα, ακόμη και λεφτα να μου έδιναν. Ή μαλλον μπορεί να πήγαινα για να γελάσω με το τσίρκο αυτό (και όχι μόνο...βλέπε scorpions, whitesnake και βάλεε...δηλεδή μπάντες που έπρεπε να είχαν διαλυθεί από το 80).

    Αλλα ας μην ξεχνιώμαστε. Αυτή είναι και η ουσία της μουσικής βιομηχανίας και του σύγχρονου marketing που βλέπει την μουσική καθαρά σαν άλλο ένα προιόν, και μόνο αυτό. Να αναπαράγει ανύπαρκτους και να τους κάνει superstar.


    Spinning-Plates
    30.06.2008, 17:33

    Οι Kiss πούλησαν μόδα και ύφος σε μια εποχή που το να είσαι γκλαμ ήταν τόσο επαναστατικό όσο το να φοράς στις μέρες μας t shirt με στρας με τη φάτσα του Φοίβου.

    Έτσι το να σχολιάζουν τους Radiohead είναι σα να κάνουν δηλώσεις οι πέντε της Οξφόρδης για τα t shirt με στρας με τη φάτσα του Φοίβου.


    Morpheus91
    01.07.2008, 11:13

    Radiohead και πάλι Radiohead. Απλά τα σπάνε.{#emotions_dlg.walkman}  Τέλος .