ελληνική μουσική
    613 online   ·  210.851 μέλη

    Συνελήφθη ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου

    nalpha
    26.07.2008, 01:04

    Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθές το απόγευμα ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος ανακρίνεται στη Γ.Α.Δ.Α.

    Πρόκειται για έναν 30χρονο Γεωργιανό, τα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA του οποίου ταυτοποιήθηκαν με αυτά που βρέθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού. Μάλιστα, εκτός από τα αποτυπώματά του σε διάφορα σκεύη, βρέθηκαν και κάποια με το αίμα του ηθοποιού.  

    Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη αργά χθές το απόγευμα στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου  ήταν θαμώνας. Ο δράστης ήταν σεσημασμένος, καθώς στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για πορνεία και ναρκωτικά με αποτέλεσμα να απελαθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίηση των στοιχείων του δολοφόνου είχε γίνει άμεσα. Η αστυνομία είχε στα χέρια της τα αποτυπώματά του, καθώς και φωτογραφία του. Ο Γεωργιανός όμως είχε εξαφανιστεί από την πλατεία Βικτωρίας και μόλις επέστρεψε, συνελήφθη. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος.

    Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι το πρωί της 4ης Ιουνίου, από την οικιακή του βοηθό. Είχε δολοφονηθεί τα μεσάνυχτα της προηγούμενης νύχτας χτυπημένος με 21 μαχαιριές στο λαιμό, τον πνεύμονα και την καρδιά.

    Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα δακτυλικό αποτύπωμα στο μαχαίρι με το οποίο ο δολοφόνος κατακρεούργησε τον άτυχο ηθοποιό καθώς και ίχνη γενετικού υλικού σε αποτσίγαρα και κουτάκια μπύρας.   

    Από τότε η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της στυγερής δολοφονίας, σαρώνοντας κάθε βράδυ τα κακόφημα στέκια της Αθήνας, προχωρώντας σε περισσότερες από 100 «επιλεκτικές» προσαγωγές.

    Πηγή: http://www.zougla.gr  26/07/08

     


    BAGRATION
    26.07.2008, 01:19

    Πρόσεχε!!!!! Δεν γράφουμε ΠΟΤΕ "συνελήφθη ο δολοφόνος του τάδε" δεν κάνουμε εμείς τους δικαστές.......


    Eliza21
    26.07.2008, 01:19

    Επίσης κάτι λέγεται οτι ο Ρήγας ειναι ο πραγματικος δολοφονος αφου βρέθηκε DNA του σκορπισμένο στο πατωμα (αν εννοειτε τι εννοώ)......{#emotions_dlg.blush}


    BAGRATION
    26.07.2008, 01:20

    Ε!!!!!!ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!!!


    nalpha
    26.07.2008, 01:33

    Παράθεση:

    Το μέλος BAGRATION στις 26-07-2008 στις 01:19 έγραψε...

    Πρόσεχε!!!!! Δεν γράφουμε ΠΟΤΕ "συνελήφθη ο δολοφόνος του τάδε" δεν κάνουμε εμείς τους δικαστές.......



    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ !

    Ο δολοφονος τελικώς ομολόγησε το είπαν οι ειδήσεις πριν λίγο.


    Eliza21
    26.07.2008, 11:16

    Παράθεση:

    Το μέλος BAGRATION στις 26-07-2008 στις 01:20 έγραψε...

    Ε!!!!!!ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!!!



     

     

    Και εσύ μίλα καλύτερα γιατι "κυκλοφορούν" και ban.........


    Spotlight_Dancer
    26.07.2008, 11:23

    ΜΑΚΑΚΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΜΙΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!


    -----------------
    Κάθε Δευτέρα 22.00-24.00 η on line ραδιοφωνική εκπομπή Monday's Metal Show παρουσιάζει νέες κυκλοφορίες από όλο το φάσμα του metal καθώς και αγαπημένα τραγούδια του μεταλλικού μας παρελθόντος. Συντονιστείτε : http://listen.musicheaven.gr

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Spotlight_Dancer στις 26-07-2008 11:30 ]


    kamelia8
    26.07.2008, 14:57

    Ήταν αναμενόμενο μετά από τόσες έρευνες.

    Το λόγο έχει η δικαιοσύνη...


    darbukaboy
    26.07.2008, 15:23

    Μηπως ο Ρηγας εχει ριζες απο Γεωργια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


    Eliza21
    26.07.2008, 15:25

    Παράθεση:

    Το μέλος darbukaboy στις 26-07-2008 στις 15:23 έγραψε...

    Μηπως ο Ρηγας εχει ριζες απο Γεωργια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



     

     

     

    καλό...{#emotions_dlg.tt2}{#emotions_dlg.tt2}


    caterina08
    26.07.2008, 17:44

    Aντε να ηρεμησει και λιγο το star που οποτε  οι ρεποτερς του πανε διακοπες βαζουν κατι ασχετα ρεπορταζ που τα διαφημιζουν με τετοια σοβαροτητα που σκας στα γελεια. Να ηρεμησει και λιγο η μνημη του καημενου του ανθρωπου που οτι και αν εγινε η δολοφωνια δεν παει να ειναι δολοφονια....


    noizreduction
    26.07.2008, 17:50

    Πως γινεται ομως, σε κατι τετοιες υποθεσεις που "αναβαθμιζουν" το κυρος της Αστυνομιας, να εχουμε μια μυστικη και αποτελεσματικη επιλυση ενω σε αλλες ( Siemens, Ατυχημα στην επισκευαστικη ζωνη Περαματος, Φωτιες ) ακομα να μην εχει βρεθει ακρη....

     

    Αβυσσος η ψυχη του πολιτευματος μας...Καιγομαστε ολοκληρος λαος για εναν ηθοποιο, ενω απ'εξω καιγονται τα δαση και οι τσεπες μας..

     

    Καλα να παθουμε ( με λιγα λογια: ηταν αναγκη να το κανουμε νεο topic? Επιλογη του συγκεκριμενου κυριου ηταν να πηγαινει με αντρες και με αλλοδαπους..τι περιμενατε; Να εχει καλη καταληξη; Μετα τα ναρκωτικα κιολας... Σιγα μην αγιοποιησω τον οποιοδηποτε )


    PashalinaMakia
    26.07.2008, 17:57


    Αναπροσαρμόζονται οι βασικοί μισθοί των δικαστικών λειτουργών σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε την Πέμπτη στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.

    Οι αυξήσεις στους μισθούς τους ανέρχονται στο 80% με το ύψος της ετήσιας δαπάνης  να υπολογίζεται σε 195 εκατ. ευρώ.

    Μεταξύ άλλων η τροπολογία αυξάνει:

    -Το βασικό μισθό του πρωτοδίκη, από 1155 ευρώ σε 2067 ευρώ.

    -Το μισθό του Δικαστικού Αντιπροσώπου που αποτελεί και τη βάση για τη διαμόρφωση των μισθών του προσωπικού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

    -Το επίδομα για την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποστηριζόμενων ενώπιον των δικαστηρίων, υποθέσεων του Δημοσίου.

    -Την αποζημίωση εξόδων παράστασης των συμβούλων Επικρατείας.

    -Τις αποδοχές των πρωτοδικών, εφετών, εισηγητών του Συμβουλίου της Επικρατείας, συμβούλων Επικρατείας, που δεν προάχθηκαν στον επόμενο βαθμό του οικείου κλάδου, ελλείψει κενών θέσεων.

    -Τις αποδοχές των ειρηνοδικών α' τάξης που συμπληρώνουν δικαστική υπηρεσία 24 ετών.

    -Τις αποδοχές των Αντιπροέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων.

    Με την τροπολογία προτείνεται η κατάργηση κάθε διάταξης που καθορίζει αποδοχές και αποζημιώσεις υπαλλήλων και λειτουργών του Δημοσίου, των ΟΤΑ και των άλλων ΝΠΔΔ, καθώς και των προέδρων και των μελών των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών ή Επιτροπών, σε ύψος ανώτερο απ' αυτές των Προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων.

    Τέλος, διευκρινίζεται ότι οι μισθολογικές αυξήσεις στους δικαστικούς δεν συμπαρασύρουν και τους μισθούς των βουλευτών.

     

    Αυτό δεν είναι πιο σημαντικό?Δεν παύει ο άνθρωπος να πέθανε με άσχημο τρόπο αλλά δεν έκανε και τον καλύτερο τρόπο ζωής.

    Κι άλλες πληροφορίες περί του σοβαρού αυτού θέματος που ανέφερα:

    Οι εργαζόμενοι πτωχαίνουν, οι δικαστικοί απολαμβάνουν αυξήσεις σχεδόν 80% και κάποιοι άλλοι περιμένουν τη… σειρά τους.

    Οι προθέσεις της κυβέρνησης είναι σαφείς σε τέτοιο βαθμό, που δεν χωρούν ερμηνείες. Έχει ανάγκη τους δικαστές και προχωρά σε υπέρογκες αυξήσεις μισθών και εισοδημάτων, αδιαφορώντας εάν προκαλεί την κοινωνία, που στενάζει από την ακρίβεια και βλέπει να εισοδήματα της να μειώνονται και από την «έκρηξη» του πληθωρισμού.

    Οι τροπολογίες που κατέθεσε αιφνιδίως χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, έχουν όμως μια άλλη ακόμη πιο «πονηρή» διάσταση, που προς το παρόν ελάχιστα έχει φωτιστεί από τη δημοσιότητα.

    Στην πρώτη με στόχο την... ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση του έργου της ελληνικής δικαιοσύνης –σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο με ανοικτά πολλά πολιτικο-δικαστικά μέτωπα, αυξάνονται έως και σχεδόν διπλασιάζονται οι μισθοί των δικαστών!

    Προβλέπονται, δηλαδή, γενναίες αυξήσεις όχι μόνον για τους εν ενεργεία δικαστικούς υπαλλήλους, αλλά και για το προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και τους συνταξιούχους. Συνολικά, το δημόσιο θα δαπανήσει 195 εκατ. ευρώ, προκειμένου για παράδειγμα, να αυξηθεί ο μισθός του πρωτοδίκη από 1.155 ευρώ σε 2.067 ευρώ.

    Παράλληλα, αυξάνονται οι μισθοί των δικαστικών αντιπροσώπων (αποτελούν τη βάση για τον υπολογισμό των μισθών του προσωπικού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους), οι αποδοχές των εφετών, εισηγητών του ΣτΕ, συμβούλων Επικρατείας, των ειρηνοδικών και των αντιπροέδρων των ανώτατων δικαστηρίων, ενώ αναπροσαρμόζονται προς τα πάνω και επιδόματα – αποζημιώσεις εξόδων παράστασης.

    Που είναι η «παράπλευρη απώλεια»;

    Το Σύνταγμα προβλέπει ρητά ότι η δικαστική και η εκτελεστική εξουσία είναι αλληλένδετες, με αποτέλεσμα πάντα οι αποδοχές των βουλευτών να εξομοιώνονται με τις αποδοχές των δικαστών…

    Η τροπολογία ψηφίστηκε και οι βάσεις για την… απογείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων μπήκαν.

    Την ίδια ημέρα με άλλη τροπολογία προκαλείται ακόμη περισσότερο ο κόσμος της εργασίας και της παραγωγής. Ψαλιδίζονται οι μισθοί και κόβονται τα επιδόματα των νεοπροσλαμβανόμενων στις ΔΕΚΟ, ενώ ελαστικοποιούνται –στα πρότυπα του ιδιωτικού τομέα– οι εργασιακές σχέσεις.

    Σε ό,τι αφορά τις ΔΕΚΟ, κυρίως δε στις ελλειμματικές, όπως κατά κύριο λόγο είναι ο ΟΣΕ και οι ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΕΘΕΛ, ΟΑΣΕ, ΕΑΣ (πρώην ΠΥΡΚΑΛ) και ΕΑΒ, αλλά και στην κρατικά επιχορηγούμενη Ο.Α., δεν έχουν υπογραφεί Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η κατάθεση της τροπολογίας εξηγεί τη στάση που κρατούσαν έως πρότινος οι διοικήσεις, οι οποίες σχεδόν αδιαφορούσαν στις εκκλήσεις τους για έναρξη των διαπραγματεύσεων. Τώρα, οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν υπό άλλους όρους και κυρίως υπό την... επίβλεψη της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής, η οποία και θα καθορίσει το ύψος των αυξήσεων, που προφανώς, όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, θα είναι χαμηλότερες και από αυτές της εισοδηματικής πολιτικής για το 2008. Και η γενική εισοδηματική πολιτική όμως είναι χαμηλότερη του πληθωρισμού, που επισήμως τρέχει στα όρια του 5%, ενώ οι πραγματικές αυξήσεις τιμών διαμορφώνονται σε διψήφια ποσοστά.

    Εκείνοι όμως που πληρώνουν πραγματικά τη… νύφη είναι οι νέοι άνθρωποι, οι νεοπροσλαμβανόμενοι. Εξαιρούνται από τους ισχύοντες κανονισμούς εργασίας και οι συμβάσεις εργασίας τους θα είναι πλέον, συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου. Όσα ισχύουν για επιδόματα, υπερωρίες, άδειες και γενικότερα δικαιώματα που θα έχουν οι παλαιοί εργαζόμενοι, καταργούνται. Οι προσλήψεις θα γίνονται εκτός ΑΣΕΠ (αποκτούν προβάδισμα τα «γαλάζια παιδιά), ενώ οι απολύσεις θα είναι ελεύθερες, στο πλαίσιο του 2% κάθε μήνα.

    Έτσι, η κοινωνία μας αποκτά ακόμη περισσότερες ταχύτητες. Τα ρετιρέ δικαστικών και βουλευτών σχεδόν διπλασιάζουν τις αποδοχές τους, οι εργαζόμενοι βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται από τον πληθωρισμό και μέσα στις ΔΕΚΟ δημιουργούνται εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων, με τελείως διαφορετικές σχέσεις εργασίας, παρά το ότι θα απασχολούνται στις ίδιες ειδικότητες.

    Για να ξέρουμε τι είναι σημαντικό και τι όχι...

    Γιατί στην Ελλάδα κυριαρχεί η παραπληροφόρηση και η πλύση εγκεφάλου.

    Κι αυτά η σελίδα απο την οποία άντλησες τις πλροφορίες περί Σεργιανόπουλου τις βρήκα.


    Stroumfita456
    26.07.2008, 19:39

    Λινα(σματσ σμουτσ)....{#emotions_dlg.thumbup}


    PashalinaMakia
    26.07.2008, 21:55

    Μήτσι αφού έχουμε με πιο σοβαρά πράγματα να ασχολοηθούμε...σμακια σμακια