ελληνική μουσική
    492 online   ·  210.830 μέλη

    Θέλω να μάθω κιθάρα

    mystery
    15.09.2008, 00:28

    Παράθεση:

    Το μέλος odis13 στις 13-09-2008 στις 13:36 έγραψε...

    Παράθεση:

    Το μέλος mystery στις 13-09-2008 στις 11:56 έγραψε...

    λοιπον παιδακια με πεισατε.......θα παω να παρω μια πιο φθηνη και τα υπολοιπα θα τα χαλασω αλλου...χαχαχαχαχα!!!!!!!!!! τώρα για τους ηχους και λοιπα...ειμαι επιεικώς άσχετη...ίσως προσπαθήσω να πείσω τον θείο μου να πάμε κανένα σαββατο παρέα... σας ευχαριτωωω παρα πολυ....



     

    Λοιπόν αφου έχεις τα λεφτά ας πάρεις κάτι καλό χωρίς να καταξοδευτεις.

    Ας πούμε 600 ευρώ.

    1ον.Θα πάρεις ένα τηλέφωνο στο www.guitars.gr να ρωτήσεις τι κιθάρες έχει σε αυτά τα λεφτά (walden αλλά μπορέι να έχει και τίποτα άλλο στο μαγαζί).Πες του ότι είσαι αρχάρια και ζήτα του να σου εξηγήσει 5 πράματα σχετικα΄με το τι να προσέξεις κλπ.Και αμα δε βαριέσαι δώστου και χαιρετίσματα απο τον Οδυσσέα.{#emotions_dlg.biggrin}

    2ον.Θα δεις στο www.Thomann.de τις διάφορες ακουστικές στα +- 600 ευρώ.Ειναι κατηγοριοποιημένες ανάλογα με το σχήμα (dreadnought, auditorium, Jumbo) οπότε άνοιγε κάθε κατηγορία βάζε σειρα με αυξουσα τιμή και δες.

    3ον.Θα πάρεις το θείο σου και θα πάτε στα διάφορα μαγαζιά τις Αθήνας να δείτε.Προτείνω να περάσεις και απο το Λογοθέτη να δεις τις cort που είναι πολύ καλές για τα λεφτά τους.Τα άλλα μαγαζιά δε ξέρω τι φέρνει το καθένα, περνάς και βλέπεις.

    4ον.Οτι άλλες απορίες έχεις ρωτάς καταστηματάρχες θείους ξαδέρφια φίλους musicheavenάδες.

     

    Καλό ψάξιμο.

     

     

     

    Α και μια απορία που (σχεδόν) σίγουρα θα έχεις.

    Ακουστική-ηλεκτρακουστική.Η ηλεκτρακουστική είναι μια ακουστική απλά έχει πάνω ηλεκτρικά για να μπορεί να συνδεθει σε ενισχυτή/κονσόλα για συναυλίες.Τωρα δε σου χρείαζονται ηλεκτρικά, στο μέλλον ίσως.Οταν ψάχνεις λάβε υπόψην αν η κιθάρα είναι σκέτη ακουστική ή έχει και ηλεκτρικά πάνω (και τι ηλεκτρικά, πχ τα fishmann schertler έιναι πολύ καλά).Αυτά για να μη μπερδευτεις όταν θα συζητάς στα καταστήματα.



     

    {#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.blush}