ελληνική μουσική
    637 online   ·  210.828 μέλη

    ΔΤ: Το γελοίον του πράγματος και χαράς ευαγγέλια!

    jorge
    23.10.2004, 20:33
    Αυτές τις μέρες ξεκινάνε στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44 τηλ 2103412313), μιά σειρά από ζωντανές μουσικές παραστάσεις και παράλληλες εκδηλώσεις (εκθέσεις σκίτσου και γελοιογραφίας κλπ) με ξεχωριστό ενδιαφέρον που εστιάζουν στο χιούμορ και τη χαρά.

    Στον μοναδικής ομορφιάς χώρο του Χυτηρίου μπορείτε να απολαύσετε τo ποτό σας και μιά διαφορετική κάθε μέρα ζωντανή μουσική παράσταση μόνο με 11 Euro.


    Έναρξη αυτή την Παρασκευή. Καθόλου απαραίτητο το βραδινό ένδυμα, προαιρετικό το χαμόγελο.


    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Το Χυτήριο από 29 Οκτωβρίου 2004 –κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ στις 11 το βράδυ- θα παρουσιάζει την σαΤΥΡΙκή μουσική παράσταση του Παντελή Αμπαζή: “το γελοίον του πράγματος και χαράς ευαγγέλια!” με σκωπτικά, σατυρικά, χιουμοριστικά, εύθυμα, λαϊκά, ελαφρά, αρχοντορεμπέτικα, καντάδες, παραδοσιακά και ανέκδοτα τραγούδια, από ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και το συγκρότημα: «ΖωντανΟΙ ΜουσικΟΙ» (πιάνο, κιθάρες, μπουζούκι, μαντολίνο, μπαγλαμάς, κρουστά, κλαρινέτο) Παιζοτραγουδούν ΟΛΟΙ! Συμμετέχουν στο τραγούδι ο Δημήτρης Στεφανάκης και πρωτοεμφανιζόμενη Μαρία Κόλλια.

    Κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ ο Μωυσής Ασέρ, η Σοφία Ασσυχίδου και ο Κοσμάς Κοκόλης με μπουζούκι, κιθάρα, πιάνο, σε έντεχνα λαϊκά τραγούδια και τραγούδια από το νέο τους δίσκο: «ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ»
    Κάθε ΠΕΜΠΤΗ ο Μάρκος Δεληβοριάς, η Tania Ensing και ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος με τις κιθάρες τους σε διεθνές ρεπερτόριο Beatles, Simon & Garfunkel, Leonard Κohen και δικά τους τραγούδια.
    Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ ένα αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από το μουσικό τρίο «ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ» με την Ντόρα Αθανασίου (τραγούδι), τον Μηνά Μπόγρη (κιθάρα) και τον Λεωνίδα Μαριδάκη (πιάνο).

    Παράλληλα στο χώρο λειτουργεί έκθεση πρωτότυπων έγχρωμων και ασπρόμαυρων σκίτσων και γελοιογραφιών του σκιτσογράφου Στάθη Σταυρόπουλου.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Συντελεστές:
    ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μιχάλης Μητρούσης
    ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Αμπαζής
    ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: Νίκος Κούρος
    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ: Γιώργος Ασημακόπουλος
    ΗΧΟΣ-ΦΩΤΑ: Ανδρέας Αθανασίου(QUALISOUND)