ελληνική μουσική
    641 online   ·  210.830 μέλη
    corfuteam12
    18.11.2008, 18:20

    Μας ζητήσατε να βάλουμε την μπάρα του MusicHeaven στο ραδιόφωνό μας και το κάναμε εδώ και 15 μέρες και ακόμα περιμένουμε να μας βάλετε. Εφόσον δεν έχουμε μπει, βγάλαμε την μπάρα  μετά απο μήνυμα στον MusicHeaven που στάλθηκε χθες για να ενημερωθεί περι αυτού και περιμέναμε μια απάντηση. Οϋτε φωνή ούτε ακρόαση. Το θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός να ζητάτε απο άλλους να βγάζουν τη διαφήμιση στο δικό τους ραδιόφωνο και επι 15 μέρες να τους γράφετε κανονικά(εκμετάλλευση μου κάνει). Δεν είμαστε χαζοί και στηριχθήκαμε στη δική σας συνέπεια η οποία αποδείχτηκε μηδενική. Ούτε καν απάντηση σε μήνυμα. Επίσης έχω το δικαίωμα πλέον να πιστεύω ότι βάζετε επιλεγμένα τους σταθμούς που εσείς θέλετε να προβάλεται για τους δικούς σας λόγους. Μπορεί να με διαψεύσει κάποιος αν ναι μπορεί να το κάνει ελεύθερα.

    New Radio Utopia

    Μαρίνα


    jorge
    18.11.2008, 18:44

    Μαρίνα γειά χαρά.

    Δεν έχουμε λάβει κανένα μήνυμα από το σταθμό σας. Προσωπικά απαντάω σε όλα και μάλιστα εχθές έκανα 2 αλλαγές στους Φιλικούς Σταθμούς.

    Θα ελέγξω μήπως έχει μπει στα Junk του server, αν βέβαια θα ήθελες κι εσύ να ξανατοποθετήσεις το banner του MusicHeaven.