ελληνική μουσική
    561 online   ·  210.834 μέλη

    Έφυγε ο Billy Powell των Lynyrd Skynyrd

    pastella
    28.01.2009, 22:35

    Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο Billy Powell των Lynyrd Skynyrd (πλήκτρα), στο σπίτι του στην ΒΑ Φλόριδα των ΗΠΑ.

    Σύμφωνα με την αστυνομία του Orange Park, o Powell κάλεσε το 911 στις 12.55 πμ σήμερα Τετάρτη αναφέροντας ότι δεν μπορούσε να αναπνέυσει. Παρόλες τις προσπάθειες για την επαναφορά του από τα άτομα που έσπευσαν για βοήθεια, ο θάνατός του ανακοινώθηκε στις 1.52 πμ.

    Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αναφέρει ότι δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια και θα διενεργηθεί αυτοψία. Δήλωσε επίσης πως ο Powell δεν πήγε στο ραντεβού της Τρίτης με το γιατρό του για καρδιακή εξέταση. Εικάζεται πως έπαθε καριδακό επεισόδιο.

    Ο Powell ήταν το ένα από τα 2 εναπομείναντα μέλη της μπάντας που ήταν στους Lynyrd Skynyrd μετά το αεροπορικό δυστύχημα του 1977 που οδήγησε σε θάνατο 3 από τα τότε μέλη του συγκροτήματος.


    Πηγή


    kwstasagas
    29.01.2009, 00:07

    R.i.p. {#emotions_dlg.sad}{#emotions_dlg.sad}{#emotions_dlg.sad}........

    [και μάλιστα τραγική σύμπτωσις .... σήμερα ένας φίλος μου από Κύπρο, που με πήρε τηλέφωνο να του κανονίσω για εισιτήρια για τη συναυλία των AC/DC στο ΟΑΚΑ, μού πρότεινε : "είσαι την άλλη μέρα να πάρουμε το αεροπλάνο για να πάμε στο Λονδίνο να δούμε τους Lynyrd Skynyrd στο Brixton Academy??" {#emotions_dlg.sad}{#emotions_dlg.sad} ..... ] .....