ελληνική μουσική
    790 online   ·  210.833 μέλη

    Αγορά κλασσικής κιθάρας μέσω internet...

    pap-x
    01.02.2009, 21:20

    Λοιπόν αγαπητοί φίλοι κιθαρίστες και μη, έχω αποφασίσει να αγοράσω την Alhambra 6P.. Οι επιλογές μου είναι δύο:

    1) Να την αγοράσω μέσω internet από αυτό το site:

    http://en.woodbrass.com

    573E +25E μεταφορικά

    2) Να την αγοράσω από τον Νάκα της περιοχής μου με 898Ε....

    Λοιπόν το θέμα είναι ότι όπως έχει προαναφερθεί, αν δεν πιάσεις το όργανο που αγοράζεις για να το δεις πως είναι, δεν μπορείς να ξέρεις αν σου κάνει, γιατί παρατηρούνται διαφορές ακόμα και στα ίδια μοντέλα...Τώρα βέβαια μπορώ να την πάρω online από τον Νακα με 808Ε, αλλά δεν θα έχει διαφορά από την πρώτη περίπτωση...Αυτό που ρωτάω είναι αν αξίζει να δώσω 400Ε παραπάνω για να είμαι σίγουρος για το τι παίρνω ή να το "ρισκάρω"...

     

    Υ.Γ.: H 6P ελπίζω να είναι αρκετή για έναν μαθητή της Γ' Μεσης εεε??

     

     


    noizreduction
    02.02.2009, 00:48

    Δοκιμασε να πας προσωπικα στο καταστημα και να παζαραψεις την τιμη. Εφοσον πληρωσεις μετρητοις θα χαρουν αρκετα να κατεβασουν την τιμη. Κι ενα κινητρο για να το κανουν ειναι να αναφερεις την τιμη που ειδες στο site ( εαν βρεις και τιμες απο αλλα sites θα ηταν καλο ).

     

    Επειδη γενικα ο συγκεριμενος αντιπροσωπος "χτυπαει" τις τιμες και το τελευταιο καιρο εχει πολλα μειον στις πωλησεις του, μπορει να βγαλεις και μια εκπτωση μεχρι και 10% της τιμης...πιο κατω ομως δε νομιζω.


    odis13
    03.02.2009, 12:35

    1)Yποψην οτι τα περισσοτερα μαγαζια δινουν δικαιωμα επιστροφης σε καποιες μερες, οποτε αν θεωρησεις οτι επεσες σε κακο κομματι μπορεις πολυ απλα να τη στειλεις πισω, στη χειροτερη να χρεωθεις κανα 20αρι μεταφορικα.

     

    2) Η λιρα πεφτει συνεχως (εχει ανεβει λιγακι τωρα) οποτε αυτο κανει ΤΡΟΜΕΡΑ δελεαστικες της αγορες απο Αγγλια, πχ απο Dv247. Δες την ιδια κιθαρα ποσο θα σου βγει απο Αγγλια.

     

    3)Αξιζει σε αυτα τα λεφτα να ριξεις και μια ματια στις Stoll που ειναι γερμανικες χειροποιητες και τις φερνει ο Σταυρος ο Ντουκας στα Γιαννενα. Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα για πληροφοριες, ισως μπορεσεις να πας να δοκιμασεις καμια (ισως και με δωρεαν διαμονη, τι θα ελεγες για ενα τριημερο ζαγοροχωρια?).

    http://www.guitars.gr/HTML/stoll.html