ελληνική μουσική
    483 online   ·  210.830 μέλη
    JonLord
    10.02.2009, 11:48

    ρε παιδια αυτη την περιοδο εχω φαει κολλημα με 60's-70's ψυχεδελεια!και συγκεκριμενα ψαχνω απεγνωσμενα 2 soundtracks ψιλοαγνωστα:1)το soundtrack του fantastic planet,ενος φοβερου animation του 1973 του LALOUX με την απιστευτη  ψυχεδελικη μουσικη του ALAIN GORAGEUR...και 2)the white gloves of the devil με μουσικη του KARL HEINZ SCHAFER που κινειταιστο ιδιο στυλ!please οποιος τα γνωριζει ας μου δωσει κανα link να τα κατεβασω η τελος παντων να μου πει τι να κανω?εχω φαει ολο τον κοσμο και δε μπορω να τα βρω πουθενα!μονο σε βινυλιο υπαρχουν!ευχαριστω!υ.γ¨.οποιος εχει να μου προτεινει ν'ακουσω οτιδηποτε απο ψυχεδελεια πολυ ευχαριστως!


    musickaleidoscope
    10.02.2009, 18:04

    οσον αφορα τα lp που ψαχνεις δεν μπορω να βοηθησω (μια και ειμαι λατρης του βινυλιου και δεν την ψαχνω με αλλο τροπο), αλλα θα σου προτεινω να ψαξεις για καποια LP ενδεικτικα μια και ορος ψυχεδελεια ειναι πολυ πλατυς...GANDALF , PAUPERS,ULTIMATE SPINACH,BEACON STREET UNION,13TH FLOOR ELEVATOR,DARK,ARCADIUM,ILL WIND,QUICKSILVER MESSENGER SERVICE... και απο ελληνικη σκηνη WILL-O-THE WISP & PURPLE OVERDOSE  ειναι μια καλη αρχη...anyway τσεκαρε και την διευθυνση μου www.geocities.com/musickaleidoscope υπαρχει link στο δημοτικο ραδιοφωνο Βολου (κανω καθε δευτερα 10-12 την νυχτα την εκπομπη μουσικο καλειδοσκοπιο με αναλογο περιεχομενο...)και μπορεις να ακουσεις μεσω internet,,,

     


    djmetronomos
    10.02.2009, 18:57

    Ωραίο soundtrack είναι το Zabriskie Point. Ταινία του Αντονιόνι, περιέχει και τρια τραγούδια από Pink Floyd που δεν είχαν μπει σε κάποιο δίσκο τους. Προσπάθησε να βρεις την επανέκδοση σε CD, αλλά αυτή με τα δύο CD. Το δεύτερο περιέχει κιθαριστικούς αυτοσχεδιασμούς του Jerry Garcia καθώς και 4 συνθέσεις των Pink Floyd που δεν είχαν μπει στην ταινία... Ψάξε επίσης το soundtrack από την ταινία More. Όλη η μουσική είναι των Pink Floyd.