ελληνική μουσική
    344 online   ·  210.844 μέλη

    Ανακοινώθηκαν ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του album των Heav...

    seras
    11.02.2009, 18:13

    Ανακοινώθηκαν ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου album των Heaven And Hell


    Οι Heaven And Hell, που αποτελούνται από τους Tony Iommi (guitar), Ronnie James Dio (vocals), Geezer Butler (bass) και Vinny Appice (drums), ανακοίνωσαν ότι ο τίτλος του πολυαναμενόμενου, πρώτου ουσιαστικά, album τους, που δε φέρει το όνομα των Black Sabbath, είναι... "The Devil You Know".

    To "The Devil You Know" θα κυκλοφορήσει από τη Rhino Records στις 28 Απριλίου, ενώ μερικοί τίτλοι από τα τραγούδια είναι οι: "Bible Black", "Rock & Roll Angel", "Breaking Into Heaven", "Atom & Evil" και "Eating The Cannibals".

    Το album ηχογραφήθηκε στα Rockfield Studios στην Ουαλία, όπου οι Black Sabbath με τον Dio στα φωνητικά είχαν ηχογραφήσει το "Dehumanizer" το 1992.

    πηγή:rocking.gr

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : seras στις 11-02-2009 18:14 ]


    kwstasagas
    11.02.2009, 18:53

    Τόσο ο τίτλος του δίσκου, όσο και οι τίτλοι των τραγουδιώ με προσιαθέτει για ... "μια από τα ίδια" [χωρίς να έχω ακούσει κάποιο δείγμα από αυτά τα νέα τραγούδια, συνειρμικά μού δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι θα έχουμε να κάνουμε με ένα "αναμάσημα" του Heaven And hell" και "Dehumanizer". Φυσικά, μακάρι να διαψευσθώ !!!]. Παρόλα αυτά, όμως, με μεγάλη μου χαρά θα καλωσορίσω τη νέα δισκογραφική δουλειά των Heaven & Hell. Βλέπετε, όλοι οι μουσικοί που απαρτίζουν τη μπάντα υπήρξαν .... "ήρωες της εφηβείας μου" [αλλά και πάρα πολλών συνομήλικών μου, που περάσαμε την εφηβεία μας στα 80ς]. Έτσι, νιώθω ιδιαίτερη χαρά όταν βλέπω ότι "ακόμη το παλεύουν το πράγμα". Και φυσικά ... μακάρι να έρθουν ξανά για συναυλία εδώ στην Ελλάδα [πριν 2 καλοκαίρια που παίξανε στη Μαλακάσα δεν μπόρεσα να τους δω ..... έτσι, περιμένω πώς και πώς να ξαναπεράσουν από τα μέρη μας ... ] ......


    nowaveband
    11.02.2009, 21:41

    MUSICHEAVEN & HELL {#emotions_dlg.laugh}