ελληνική μουσική
    631 online   ·  210.826 μέλη

    Τηλεφώνημα Μίκη Θεοδωράκη στον Ρουβά για τη Eurovision!

    Todo
    03.03.2009, 22:39

    Ο καθένας θα την πατούσε. Ο Μητσικώστας αποδεικνύεται όχι έξυπνος αλλά φτηνός εξυπνάκιας. Κι επειδή, όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου... (ξέρετε τι παθαίνει!), ο Ρουβάς φέρθηκε με απίστευτη ευγένεια και σεβασμό και βγήκε από πάνω.


    220493
    05.03.2009, 15:29

    πολυ καλο αλλα ευτυχωσ που δν ειχαμε παρατραγουδα!!!!!!!


    blackdragon
    12.03.2009, 15:24

    Παράθεση:

    Το μέλος johnnyguitar στις 03-03-2009 στις 18:29 έγραψε...

    Αν και ειμαι μεγαλος θαυμαστης του Μιτσηκωστα και δεν ασχολουμαι καθολου με κανενα κομματι της καριερας του Ρουβα,πρεπει να πω οτι ηταν μια κακογουστη φαρσα που μαλιστα δεν ειχα καμια ορεξη να κατσω να ακουσω μεχρι το τελος.Το να καθεται ο καθενας-με επιτυχια-να γελοιοποιει τον οποιονδηποτε για τα κακως κειμενα η ισως για καποιο χαρακτηριστικο του γνωρισμα-σημα κατατεθεν ισως-χωρις να ειναι ελεεινα προσβλητικος βεβαια,για καποιους ειναι αστειο,για καποιους δικαιο τελωσπαντων αποδεκτο.Αλλα το να παιζεις με τα ονειρα καποιου και τις προσδοκιες του ειναι απαραδεκτο και μικροπρεπες.Δε λεω οτι ο Ρουβας ειχε ονειρο ζωης να τραγουδισει Θεοδωρακη,αλλα ισως κατι να θαυμαζε απο το Μικη που να το ειχε ωραιοποιησει μεσα του ισως και λιγο παραπανω απο την πραγματικοτητα.Ολοι οι μουσικοι το κανουμε.Ολοι εχουμε ηρωες και προτυπα.Ισως μετα απο αυτο κατι να εσπασε μεσα στο Ρουβα για τον "ηρωα" Μικη.Γιατι να γινει στα καλα καθουμενα?Δεν ακουσα πως τελειωσε η συνεντευξη,ουτε ξερω πως το πηρε τελικα ο Σακης,αλλα στιγμιαια μπηκα στη θεση του και δεν ηταν ομορφο για μενα.Στη θεση του σιγουρα θα ειχα αντιδρασει ασχημα και πολυ εξω απο τα ορια του "πολιτισμενου".Κριμα που το ειδα,γιατι ο Γιωργος επεσε κατα πολυ στην εκτιμηση μου.Υπαρχει μια πολυ λεπτη γραμμη μεταξυ σατυρας και γελοιομαρας και δυστυχως ξεπεραστηκε.Πραγματικα ντροπη.Η trash TV ειναι μια μεγαλη μαστιγα της νεοελληνικης κοινωνιας.



     

    Συμφωνώ κ εγώ... Δεν μπορώ να πω πως γέλασα....αντιθέτως, στενοχωρέθκα...μήπως θα έπρεπε να έρθουμε κ λίγο στη θέση του Ρουβά ή του Θεοδωράκη;;;