ελληνική μουσική
    470 online   ·  210.848 μέλη

    Συναυλία Γιάννη Μιχαηλίδη & Πρώτες Γιορτές

    xanthoula
    26.11.2004, 14:34
    Γιάννης Μιχαηλίδης και οι «Πρώτες Γιορτές»

    Την Κυριακή 28 Νοέμβρη στη Βάρδια, o Γιάννης Μιχαηλίδης παρουσιάζει τις «Πρώτες Γιορτές». Μαζί με τους Γιώργο Σιδέρη (μπάσο), Όλια Ταβλαρίδου (φλάουτο), Γιώργο και Αλέξανδρο Παναγόπουλο (κρουστά) ερμηνεύουν ένα πρόγραμμα-πρόταση που περιλαμβάνει την ομώνυμη δισκογραφική δουλειά (η οποία αυτό το διάστημα ηχογραφείται και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Ano-Kato Records) και διασκευές από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής.

    Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχει στο ενεργητικό του σπουδές Μουσικολογίας, αλλά και άλλες σπουδές (ορθοφωνία, αρμονία, ηχοληψία, βυζαντινή μουσική και διαφόρα όργανα), καθώς και αρκετές συναυλίες, σεμινάρια, συνθέσεις μουσικής για θέατρο, μελοποίηση ποίησης και εμφανίσεις από το 1988 (κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα.

    Έχει παρουσία στη δισκογραφία με τις δουλειές «Δύσκολα» (Γ. Μιχαηλίδης & το Στοίχημα) το 1997 και «Next big thing» (¶τια) το 1998 (συλλογή) που κυκλοφόρησε από το «Ποπ & Ροκ». Αυτή τη στιγμή ηχογραφείται και θα κυκλοφορήσει σύντομα η νέα του δουλειά με τίτλο «Πρώτες Γιορτές», με υλικό που έχει παρουσιαστεί τα 4 τελευταία χρόνια αλλά και ανέκδοτα κομμάτια.





    [ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: jorge on 26-11-2004 15:00 ]
    επισυναπτόμενα: mus_prwtesgiortes[1].jpg