ελληνική μουσική
    486 online   ·  210.839 μέλη

    Μιλτιάδης Πασχαλίδης & Γιώτα Νέγκα για δύο τελευταίες παραστάσεις

    markosf
    09.04.2009, 23:05

    ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ & ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ
    στη Μουσική Σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι»
    για δύο τελευταίες  παραστάσεις

    Ο εξαιρετικός τραγουδοποιός Μιλτιάδης Πασχαλίδης για μία ακόμη φορά έρχεται να μας καθηλώσει δίνοντας σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση, τον χαρακτήρα που υπαγορεύει το κοινό της. Με τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και με αγαπημένα κομμάτια συναδέλφων του σύγχρονων και παλιότερων, γίνεται οδηγός στις μουσικές διαδρομές που ευχάριστα ακολουθούμε.
    Συντροφιά του η βαθιά λαϊκή φωνή της Γιώτας Νέγκα , μία από τις σημαντικότερες νέες ερμηνεύτριες που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε κοινό και κριτικούς χρωματίζοντας μοναδικά με τη φωνή της κάθε τραγούδι που ερμηνεύει. Αν και κατάγεται από τις μεγάλες γυναικείες φωνές της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, είναι εξίσου μια ερμηνεύτρια με παρόν και μέλλον.
    Τραγουδώντας από ροκ μπαλάντες μέχρι παραδοσιακά και από Χατζιδάκι μέχρι ρεμπέτικα, καθώς και επιτυχίες της από τις δισκογραφικές της δουλειές «Με τα μάτια κλειστά», «Το βέλος» και « Έχω άνθρωπο», η Γιώτα Νέγκα ξέρει να εναρμονίζει με σπάνια δεξιότητα την ερμηνεία και την σκηνική της παρουσία ανάλογα με το ύφος του τραγουδιού.
    Ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης δημιουργός σημαντικών τραγουδιών, με αξιοζήλευτη λαϊκότητα, συμπληρώνει την επί σκηνής παρουσία του με τις δικές του αγαπημένες επιτυχίες «Στα είπα όλα», «Βυθισμένες άγκυρες», «Φωτιά μου», «Κακές συνήθειες», με έμφαση στον τελευταίο του δίσκο «Ψωμί κι εφημερίδα».

    ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: Λ. ΚΑΤΣΩΝΗ 189, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Τηλ: 210-2610444 & 210-2610438

    Ημέρες παραστάσεων: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ
    Ώρα έναρξης: 22.30΄

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 09-04-2009 23:16 ]