ελληνική μουσική
    719 online   ·  210.832 μέλη

    Coldplay: Δωρεάν CD σε όσους βρεθούν στις συναυλίες τους

    jorge
    04.05.2009, 17:19

    Μια έξυπνη κίνηση από τους Coldplay που εικάζω οτι θα ακολουθήσουν και αρκετοί στη χώρα μας.

    Οι Coldplay λοιπόν ανακοίνωσαν πως θα χαρίσουν το Live CD "LeftRightLeftRightLeft" στους fans που θα βρεθούν στις εναπομείνασες συναυλίες τους για το 2009.

    Η πρώτη συναυλία στην οποία θα διανεμηθεί στους fans δωρεάν το CD είναι η συναυλία στις 15 Μαΐου στο West Palm Beach της Φλόριντα. Το Live CD περιέχει εννιά τραγούδια ανάμεσα στα οποία είναι και τα: “Clocks”, “Viva La Vida” και “Fix You”. Το “LeftRightLeftRightLeft” ηχογραφήθηκε σε διάφορες πόλεις κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους Viva La Vida Tour.

    Σε ανακοίνωσή τους οι Coldplay αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Οι live εμφανίσεις είναι αυτό που αγαπάμε. Αυτό το άλμπουμ είναι ένα ευχαριστώ στους φανς μας".

    Όπως αναφέρεται στο επίσημο website των Coldplay το Live CD δεν θα διανέμεται στις εμφανίσεις τους σε Φεστιβάλ.


    NikosRoman
    04.05.2009, 19:31

    Μην το πειτε στον εαρινο γιατι  θα τους καταγγειλει για πειρατεια.

    Στο δικο τους σι ντι.{#emotions_dlg.lol}

    Και οχι τιποτε αλλο αλλα δεν ειναι και μαυροι...

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


    kwstasagas
    04.05.2009, 20:41

    Μπράβο στους Coldplay για αυτήν τους την κίνηση. Νομίζω ότι τους τιμάει ....

    [Πάντως, εδώ στην Ελλάδα αυτήν την κίνηση την έκαναν τα ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, τα οποία πριν 2 περίπου χρόνια, μετά τη συναυλία τους στο ΚΥΤΤΑΡΟ, χάρισαν από ένα cd τους στους θαμώνες της συναυλίας. Με τη διαφορά, φυσικά, ότι τα Γυμνά Καλώδια έκαναν αυτήν την κίνηση χωρίς να τη διαφημίσουν και να την διατυμπανίσουν ...... ] .......

     

     


    rompa
    04.05.2009, 21:23

    Πολύ έξυπνη κίνηση ! Μία χαρά!!! Μακάρι να γίνει και από άλλους αυτόSmile


    Amalia_little
    05.05.2009, 12:15

    Και οι ''ένα βήμα μπροστά'' παιδιά μοίραζαν δωρεάν τα cd τους όταν πέρυσι τους είχα ακούσει με μεγάλη μου ευχαρίστηση στο freakonica στα Εξάρχεια. Με την έξοδο σου από το μαγαζί αν ήθελες έπαιρνες δωρεάν και το cd τους.{#emotions_dlg.biggrin}


    rory166
    07.05.2009, 04:38

    Αυτο ειναι το νοημα της μουσικης και της τεχνης γενικοτερα,μακαρι να το εφαρμοζαν ολοι.
    Τωρα αν το κινητρο των Coldplay ειναι απλα να μαζεψουν πιο πολυ κοσμο στις συναυλιες τους η απλα να κερδισουν συμπαθειες,τοτε παλι μπαινει στη μεση το οικονομικο οφελος αρα,ισως και να μη με συγκινει και πολυ ως κινηση.

    Το να καθομαστε και να καταχειροκροτουμε καποιον (εναν καλλιτεχνη<=>τεχνη<=>τροπος εκφρασης) που εκανε κατι αυτονοητο,δηλαδη να μοιραστει με τον κοσμο χωρις αντιτιμο τη μουσικη του ,ενω εως τωρα εχει βγαλει καμποσα εκατομυρια ειναι καπως.