ελληνική μουσική
    761 online   ·  210.832 μέλη

    O Γιάννης Σπανός όλο τον Μάιο στο ΧΑΜΑΜ

    nikos_music
    09.05.2009, 04:50

    Μικρή σε μέγεθος, αλλά μεγάλη σε καρδιά (και μεγαλύτερη σε προσφορά) η μουσική σκηνή "Χαμάμ" γιορτάζει τα 10 της χρόνια με μια σειρά εμφανίσεων του Γιάννη Σπανού. Η αρχή γίνεται αύριο Παρασκευή και θα ακολουθήσουν τα παρασκευοσάββατα μέχρι τις 30/5. Στο τραγούδι συμμετέχουν ο ερμηνευτής της "Τρίτης Ανθολογίας" Κώστας Καράλης, η Πένυ Ξενάκη και ο Νίκος Καρακαλπάκης. Στην ορχήστρα, μαζί με τον συνθέτη στο πιάνο, συμπράττουν οι Κοσμάς Κοκόλης (μπουζούκι), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν) και Γιώργος Πολίτης (κιθάρες).

    *Σάββατο 9 Μαίου, 12.30 μεσημέρι στην ΝΕΤ και στην εκπομπή "Είναι ότι καλύτερο" καλεσμένος ο Γιάννης Σπανός και το σχήμα του ΧΑΜΑΜ.

    ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΑΜΑΜ. Διεύθυνση : ΔΗΜΟΦΩΝΤΟΣ 97

    Τηλέφωνο : 210 3421212.


    kwstasagas
    09.05.2009, 11:28

    Πολύ ωραία πρόταση !!! Πόσο, μάλλον, όταν στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΛΗΣ, για τον οποίο, ό,τι και να πούμε [όχι μόνο για τη φωνάρα του, αλλά και για το ήθος και τη διακριτικότητά του τόσα χρόνια] ... μάλλον θα είναι πολύ λίγο !!! Το ΧΑΜΑΜ, εκεί στα Πετράλωνα είναι πολύ ωραίο μαγαζί, πράγμα στο οποίο συμβάλλει, φυσικά, το γεγονός ότι πρόκειται για ένα παλιό κτίριο, με αποτέλεσμα, μόνο που μπαίνεις μέσα, να κάνεις ένα ... ταξιδάκι στα παλιά [το ίδιο συμβαίνει, άλλωστε, αν σεργιανίσεις την περιοχή των Πετραλώνων, θαρρείς ότι εκεί ... ο χρόνος έχει σταματήσει!!!]. Όμως .... η ακουστική του μαγαζιού δεν είναι και η καλύτερη {#emotions_dlg.oops}{#emotions_dlg.oops}{#emotions_dlg.oops} ...............................
    -----------------
    Goin' through pages and lookin' down lines and lines ... [UFO - Space Child]

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : kwstasagas στις 09-05-2009 11:32 ]