ελληνική μουσική
    403 online   ·  210.818 μέλη

    Η Λένα Πλάτωνος θα παρουσιάσει το Σαμποτάζ στο Παλλάς [20 - 10 - 2009]

    kwstasagas
    30.09.2009, 13:52

    Το διάβασα σήμερα στη σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ [30 - 9 - 2009, σελ. 33] : Η ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ θα παρουσιάσει στις 20 Οκτώβρη στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ τον, θρυλικό πλέον, δίσκο της ΣΑΜΠΟΤΑΖ, εκδόσεως 1981 [πλη όμως ... πολλά έτη μπροστά για την εποχή του, ιδίως για τα ελληνικά δεδομένα] !!! Μάλιστα θα τραγουδήσουν οι ίδιοι οι τραγουδιστές του δίσκου, ο ΓΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ και η ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ !!!

    Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το συμβάν !!! Θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στις 20 Οκτώβρη να "ταξιδέψουμε" στο ίδιο βαγόνι με "τις κούκλες των έγχρωμων και των αραχνιασμένων παραμυθιών", κι από κει με "πτήση 201 για Βουδαπέστη", κι από κει "στον αστερισμό του Πιγκουίνου" κι από κει στους παιδικούς και εφηβικούς μας έρωτες όπως αυτοί περιγράφονται στο "Κοπερτί" κλπ κλπ ..... Όσοι δεν γνωρίζετε αυτά τα τραγούδια, η συναυλία στο Παλλάς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα ανακαλύψετε. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε ......    


    dafnoula
    30.09.2009, 21:34

    Θα είναι μια όμορφη βραδιά....

    Μια μικρή ένσταση για τις τιμές....(Από 25 ευρώ , που ήδη έχουν εξαντληθεί,  έως 90!!!)


    dafnoula
    21.10.2009, 12:52

    Ήταν μια ωραία βραδιά χθες το βράδυ στο Παλλάς. Στο πρώτο μέρος τραγούδια από το Ημερολόγιο και τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές της Λένας Πλάτωνος και στο δεύτερο μέρος το Σαμποτάζ , με τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Γιάννη Παλαμήδα, ντυμένους στα λευκά... Μας γύρισαν πίσω πολλά χρόνια όταν πρωτοακούσαμε το Σαμποτάζ... Πολλοί επώνυμοι (Γιώργος Χρονάς , Ιάσων Τριανταφυλλίδης , Κώστας Γεωργουσόπουλος κ.ά , νέοι καλλιτέχνες (Γιάννης Χαρούλης, Νατάσα Μποφίλιου, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης κ.α) και φυσικά πλήθος κόσμου νεώτερης και μεγαλύτερης ηλικίας καταχειροχρότησαν τη Λένα Πλάτωνος και τους συνεργάτες της .

    Εκτιμώ ότι αν οι τιμές του εισιτηρίου(από 25 έως 90 ευρώ!!! )ήταν  πιο χαμηλές το Παλλάς θα ήταν κατάμεστο .