ελληνική μουσική
    316 online   ·  210.844 μέλη

    Kay & The SchoolDrivers ΣΤΟ GHOST HOUSE - Πρεμιέρα 2ης ΣΕΖΟΝ και PARTY

    Julia-Eirini
    16.10.2009, 11:55

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/10/2009 ΣΤΟ GHOST HOUSE LIVE | ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ 26 - ΨΥΡΡΗ

    KAY & THE SCHOOLDRIVERS - ΠΡΕΜΙΕΡΑ 2ης ΣΕΖΟΝ
    "Για Να Μπεις Μες Στο Κλαμπ - Κάνε...ΓΚΕΛ!"

    Kay & The SchoolDrivers


    Opening Act: The BANNED band
    Guest Stars: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ
    Φιλική Εμφάνιση: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
    Extra Event: PARTY ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ του KAY


    Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και το MAD TV μίλησαν για "πρωτοφανή ενέργεια", o Γιάννης Παπαδόπουλος και το MUSICHEAVEN (διαβάστε ΕΔΩ τη δισκοκριτική) για τον απόλυτα θετικό δίσκο που δεν μπορεί να λείπει από τη δισκοθήκη κανενός, ο Βασίλης Χαρδαλιάς και το E-ORFEAS για την πλέον πολυσυλλεκτική μπάντα φαινόμενο... και το λεωφορείο ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

    Οι Kay & The SchoolDrivers επιστρέφουν πιο καυτοί και δυναμικοί από ποτέ! Αν ψάχνετε ένα διαφορετικό εντελώς show (όσοι έχουν δεί ξέρουν) τότε 23 Οκτωβρίου σας περιμένουν στο εορταστικό comeback τους εκεί που αρχίσε το ταξίδι στις 21 Μαρτίου - στο ανανεωμένο πέραν κάθε προσδοκίας Ghost House - με νέες σέξυ παρουσίες και ένα show που για να βγεί η μπάντα δεν πήγε διακοπές:)

    Stars Born In Greece


    Μετά από 2 απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις στην Ευρωπαική Μέρα Της Μουσικής και στο Going Youth Festival 2009 με μια super ανανεωμένη και ανεβασμένη διάθεση και εμφάνιση σε ένα χορευτικό, kinky, funky, Dance party έκπληξη που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με μοντέρνες χορευτικές διασκευές (σσ.: σημείωστε τη διαφορά με τις επανεκτελέσεις) γνωστών κομματιών από τα 80's, 90's, 00's και δικά τους αυθεντικά κομμάτια από το δίσκο τους ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ (2009, Records On Top | Μουσικό Ταχυδρομείο), μέσα στο τρελλαμένο mood που τους έχουμε συνηθίσει.

    Alexandra Gregoriadou

    Τη συναυλία θα ανοίξει ένα νέο και δυναμικό διασκευογκρούπ, οι THE BANNED για αυτό θα είμαστε από νωρίς εκεί να τους απολαύσουμε, παράλληλα ο γνωστός standup-comedian Γιώργος Χατζηπαύλου (Σκερτσάκια, Freedom 88.9) θα είναι εκεί να μας κάνει να ξεκαρδιστούμε στο γέλιο με τον δικό του μοναδικό τρόπο και να μας παρουσιάσει τη νέα του δουλειά και το show ΑΙ 2 ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ που ξεκινάει από τις 31 Οκτώβρη στο θέατρο Παραμυθίας. Τέλος, ο Γιάννης Χατζόπουλος θα μας χαρίσει μερικές από τις δικές του επιτυχίες όπως το ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΕ ΣΕΝΑ που αριθμεί ήδη 70.000 downloads - σε μια έξτρα φιλική εμφάνιση και εκεί που νομίζαμε ότι η λίστα με τα ονόματα τελειώνει... προστίθεται το ΒΑΡΥ και ΑΣΠΙΛΟ ΟΝΟΜΑ του ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ ο οποίος θα μας παίξει μερικές από τις αγαπημένες σε όλους μας επιτυχίες και θα χαρίσει στους θαμώνες λίγο από το απίστευτο ταμπεραμέντο του!


    Μαζί τους η νέα sexy Schoolgril θα χορέψει αισθησιακά για να ξυπνήσει τις αισθήσεις ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ μόνο....

    Matina Douli

    ΜΕ 10 ΕΥΡΩ συμπεριλαμβανομένου του ποτού!

    Kay Darens (Φωνή), Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου (Φωνή), Johnny Morris (Ηλ. Κιθάρα), Κώστας Κωνσταντίνου (Ρυθμική Κιθάρα), Ορέστης Μασμανίδης (Μπάσο), Αλέξανδρος Σταυρακάκης (Drums), Βαγγέλης Σωτηρίου (Πλήκτρα)

    Υ.Γ.: Αφήστε τη μαμά στο σπίτι ή φέρτε την αν είναι υπέρ της κοπάνας! Be fu(n)king there!


    Party Like A Rockstar
    ---
    Kay & The SchoolDrivers come back October 23rd 2009 - with a new formation and ready to ramble baby! Join if you are in Athens and u wanna live a whole new show - not only a concert - or a Rock band playing!

    --

    THE BANNED band:

    Οι Banned είναι ένα pop-Rock διασκευογκρούπ που δημιουργήθηκε το 2006 και αποτελείται από το Θοδωρή (ηλ.κιθάρα, φωνή), τον Κώστα (πλήκτρα), τον Παναγιώτη (ηλ.μπάσσο), το Δημήτρη (τύμπανα, φωνητικά), και αρχικά τη Ζωή (φωνή) η οποία αργότερα αποχώρησε λόγω σπουδών στο εξωτερικό. Μετά από αρκετές πρόβες, και μερικές επιτυχημένες εμφανίσεις, διέκοψαν, με αιτία τη μαμά πατρίδα αυτή τη φορά, πραγματοποιώντας παρ'όλα αυτά 2 έκτακτες συναυλίες με αστραπιαίες πρόβες σε περιόδους άδειας. Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει γνωστές μουσικές της ξένης εμπορικής αλλά και εναλλακτικής pop-Rock σκηνής, παιγμένες πάντα με το δικό τους ζωηρό τρόπο! Το σωτήριο έτος 2009 αποφάσισαν να επανέλθουν στην ενεργό δράση, προς μεγάλη τέρψη των ιδίων και των φίλων τους, και έχουν στόχο να ξεκινήσουν δυναμικά με άνοιγμα της πρεμιέρας των Kay & the Schooldrivers στο Ghost House, και στη συνέχεια πραγματοποιώντας και τις δικές τους συναυλίες, με μεγαλύτερο δυνατό και ποικίλο πρόγραμμα για όλα τα γούστα και μεγαλύτερη απόλαυση!


    -----------------
    Μην αλλάζεις για κανένα. Γίνε ένα με τα θέλω σου. Ζήσε τη στιγμή σαν να ταν τελευταία...

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Julia-Eirini στις 19-10-2009 10:07 ]