ελληνική μουσική
    659 online   ·  210.830 μέλη

    Πρώτη δουλειά από τους Skelters

    jorge
    31.10.2009, 12:17

    Τhe Skelters
    EXPLAIN TO ME


    H πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος The Skelters τιτλοφορείται “Explain to me” και κυκλοφορεί από την PANVOX.
    Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock ‘n Roll μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Τα πρώτα τους βήματα έγιναν το 1997 από τους Άγγελο και Δανιήλ Χαραβιτσίδη, οι οποίοι ήταν τότε 15 και 11 χρονών, αντίστοιχα. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν Crickets, αλλά αυτό άλλαξε το 2001 όταν οι Crickets μετονομάστηκαν σε Skelters, επηρεαζόμενοι από ένα τραγούδι των BEATLES, το “Helter Skelter”.
    Στη διάρκεια της περιόδου 1997-2003 τα μέλη του συγκροτήματος άλλαξαν αρκετές φορές με τους Άγγελο και Δανιήλ να παραμένουν τα βασικά μέλη του σχήματος. Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Σταύρο Αμανατίδη (Κιθάρα, Φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (Μπάσο).
    Οι πρωτότυπες μελωδίες, τα δυνατά καθαριστικά riffs και τα ιδιαίτερα φωνητικά σε κάθε τραγούδι αποτελούν στα συστατικά επιτυχίας αυτού του δίσκου! Με τους Beatles, τους Queen, τους U2 και τους Led Zeppelin να αποτελούν βασική επιρροή, οι Skelters συνθέτουν και παρουσιάζουν ένα album με 9 τραγούδια. Oι μπαλάντες “See how much I love you” και “My life has changed” αλλά και το ξεσηκωτικό Rock ’n roll “Let’s Go Party” έχουν ήδη ξεχωρίσει ραδιοφωνικά.
    Έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερες από 1.000 ζωντανές εμφανίσεις και φανατικούς θαυμαστές, οι Skelters δεν χρειάζονται συστάσεις!
    Το άλμπουμ Explain To Me είναι αφιερωμένο στον John Lennon, τον καλλιτέχνη που αποτελεί πρότυπο για τα μέλη του συγκροτήματος και όχι μόνο.
    Oι Skelters είναι οι: Angel (Φωνητικά, Κιθάρα, Πιάνο), Daniel (Ντράμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Stavros (Κιθάρα, Φωνητικά, Μπάσο), Teo (Μπάσο).
    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
    www.skelters.gr
    www.myspace.com/skelters
    www.youtube.com/theskelters








    επισυναπτόμενα: 223.jpg 22.jpg