ελληνική μουσική
    461 online   ·  210.821 μέλη

    Ο Βασίλης Λέκκας τραγουδάει Βασίλη Τσιτσάνη.

    PHILIPPOSSM
    06.12.2009, 12:18

    Από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ, o Βασίλης Λέκκας με τους συνεργάτες του θα παρουσιάζουν, για πρώτη φορά, τη μουσική παράσταση με τίτλο «Αρχόντισσά μου μάγισσα…», που είναι ένα αφιέρωμα στον κλασσικό λαϊκό συνθέτη, Βασίλη Τσιτσάνη.

    Ο γνωστός τραγουδιστής καταθέτει τη δική του ερμηνεία στα συγκλονιστικά και ιστορικά τραγούδια του μεγάλου δημιουργού, που όλοι έχουμε τραγουδήσει και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας.

    Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης «Αρχόντισσά μου μάγισσα…», έχει ο Γιώργος Νινιός, που μαζί με το Βασίλη Λέκκα δημιουργούν ένα δίδυμο επιτυχίας.



    Για τις ανάγκες της παράστασης, η σκηνή του Θεάτρου ΑΝΕΣΙΣ μετατρέπεται σε ένα λαϊκό πάλκο, όπου ο Βασίλης Λέκκας με συνοδοιπόρο τη Φένια Παπαδόδημα θα μας μεταφέρουν με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη σε μια άλλη Ελλάδα, όπου οι καημοί και οι χαρές εναλλάσσονταν και τα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη συντρόφευαν μελωδικά τα δύσκολα εκείνα χρόνια.

    Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ακουστούν στο δίωρο μουσικό αφιέρωμα είναι : Αρχόντισσα μου μάγισσα τρελή, Συννεφιασμένη Κυριακή, Αχάριστη, Χωρίσαμε ένα δειλινό, Απόκληρος κλπ.

    Ο Βασίλης Λέκκας με τη Φένια Παπαδόδημα και τους συνεργάτες του, από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα κάνει τα Δευτερότριτά μας πιο μελωδικά, με τη μουσική παράσταση «Αρχόντισσά μου μάγισσα…», σε ένα πρόγραμμα, που την παραγωγή υπογράφει - όπως και της μουσικής παράστασης «ΑΠ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚ ΣΤΟ ΓΟΥΝΑΡΗ»- η B & D Company.

    ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

    Πιάνο: Αναστασόπουλος Γιώργος
    Ακορντεόν: Αγγελική Κουφού
    Κιθάρα: Ανδρουλιδάκης Μανόλης
    Μπαγλαμά: Ανέστης Αντώνης
    Ακουστικό Μπάσο: Αυγερινός Άρης
    Μπουζούκι: Σαββίδης Στάθης

    ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
    Δευτέρα 21:15
    Τρίτη 21:15

    ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
    Κανονικό 18 €
    Φοιτητικό 15 €

    ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 ώρες

    ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣ
    Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι (Στάση Μετρό Αμπελόκηποι)
    Τηλ. : 210-7707227