ελληνική μουσική
    621 online   ·  210.830 μέλη

    Ο Δημήτρης Καρράς Κάθε Σάββατο Από 30/1 Στο Μπαράκι του Κόμη

    STUDIOPAZL
    11.01.2010, 09:15


    Ο Δημήτρης Καρράς είναι πρώην μέλος των συγκροτημάτων Πάζλ και Βωξ, έχει δύο προσωπικούς δίσκους "Ντέμο" και "Αστιβή" καθώς έχει γράψει τραγούδια για γνωστούς καλλιτέχνες – συγκροτήματα (Ρόδες, Incognia, Λεωνίδα Μπαλάφα, Ηρώ, Ελεάννα Ζεγκίνογλου, Μάνο Ξυδού κ.α ).

    Μετά από έναν δίσκο με τους Παζλ "Ο άνθρωπος που δεν γεννήθηκε ποτέ" ΕΜΙ 2000 από όπου ξεχώρισε το τραγούδι "Σε ένα σύννεφο" σε δικούς του στίχους και μουσική, ακολούθησαν τρεις δίσκοι με τους Βωξ α)"Στην θάλασσα των μυστικών" ΕΜΙ 2005 από όπου ξεχώρισε το ντουέτο με τον Γιάννη Κότσιρα "Πως λοιπόν να σου μιλήσω", β)"Λίγα μυστικά ακόμα..." ΕΜΙ 2006, γ)"Οι Βωξ τραγουδούν Γιάννη Μαρκόπουλο" Studio Pazl 2008 όπου ο συνθέτης του εμπιστεύτηκε και μία καινούρια σύνθεση σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου.

    Το 2009 κυκλοφορεί τον δίσκο "Ντέμο" απο την Archangel με τις συμμετοχές των Χαράλαμπου Γαργανουράκη, Πάνου Κατσιμίχα, Αρετής Κετιμέ, απο όπου ξεχώρισαν τα τραγούδια "Λύπάμαι" με την Αρετή Κετιμέ και το τραγούδι "Τροχόσπιτο", τον Γενάρη του 2010  κυκλοφορεί τον δίσκο "Αστιβή" με την υποστήριξη του Μελωδία 99,2, και τις συμμετοχές καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως Κώστα Μακεδόνα, Γιάννη Κούτρα, Μανώλη Φάμελλου καθώς και πιο νέων όπως Νατάσσας Μποφίλιου, Μαρίας Λούκα, Μαρίας Παπαλεοντίου και Μύρωνα Στρατή.

    Ο Δημήτρης έχει εμφανιστεί, ως support συγκρότημα (με τους Παζλ), στο γνωστό συγκρότημα των Cranberries, σε συναυλίες με τον γνωστό συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, με τον Πάνο Κατσιμίχα και τον Μάνο Ξυδού, καθώς και σε γνωστές μουσικές σκηνές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπως τον Σταυρό του Νότου και τον Μύλο.

    Η νέα πρόταση του Δημήτρη Καρρά παρουσιάζεται κάθε Σάββατο από τις 30 Γενάρη στο μπαράκι του Κόμη (Λασκαράτου 15 Πατήσια, είσοδος με ποτό 12 ευρώ). Είναι ένα ακουστικό live που περιλαμβάνει τραγούδια από όλη του την δισκογραφική πορεία καθώς και άλλα που έχει "ζηλέψει'' από αγαπημένους τραγουδοποιούς, μαζί του ο Αλέξανδρος Δανδουλάκης στην δωδεκάχορδη κιθάρα και ο Χάρης Μανουσάκης στο ούτι.

    Πληροφορίες στους διαδικτυακούς τόπους:
    www.pazl.gr
    www.dimitriskarras.gr
    www.myspace.com/dimitriskarrasofficial





     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Orfeus στις 11-01-2010 09:20 ]