ελληνική μουσική
    520 online   ·  210.844 μέλη

    Νομίζω πως μου μιλάει η μουσική...

    Elderon
    24.01.2010, 18:39

    Για σας. Με λένε Παναγιώτη και ζώ στις Σέρρες. Όλα άρχισαν 1 η 2 χρόνια πριν. ¨Αρχισα να ακούω πολύ νταλάρα και είμουν νταλαρικός για τα καλά!! 2 χρόνια μετά έχω μάθει τόσους πολλούς τραγουδιστές και τόσα πολλά τραγούδια. Κατάλαβα και πρόσεξα κάτι, πως τραγουδάω όλα τα τραγούδια πάντα και παντού. Πήρα κιθάρα μαζί με όλο τον εξοπλισμό εννοώντας και βιβλία που αξίζουν για έναν αρχάριο. Επίσης θέλω να καταρίψω εναν για μένα μύθο ( χωρίς δάσκαλο δεν μαθαίνεις). Πιστεύω πως κάτι κρύβεται σε όλα αυτά. Πιστεύω πως είναι ενα μύνημα. Ο πατέρας μου λέει ποτέ δεν θα γίνεις τραγουδιστής η μουσικός. Εγώ όμως δεν τα βάζω κάτω, δεν τον ακούω και απλά ελπίζω να έχει άδικο. Πόσο το μισώ αυτό...η λογική αυτή ποτέ δεν θα μου γίνει βίωμα. ϊσως δεν έχω ταλέντο και το καταλαβαίνω αυτό μα θα ποαλέψω για να δώ πως θα πάει. Η γνώμη σας είναι σημαντική.

     

     

    Ευχαριστώ πολύ!


    pluton
    24.01.2010, 19:36
    Καλά κάνεις φίλε μου. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά και θα δεις σιγά σιγά τους κόπους σου να ανταμείβονται. Πίστεψε με. Το συναίσθημα της πρώτης επιτυχίας όταν θα έρθει θα είναι μαγικό!!!
    xristinafl
    25.01.2010, 02:58
    μην ακους κανεναν. αν νιωθεις οτι το εχεις μεσα σου και προσπαθησεις, τοτε θα τα καταφερεις.. αρκει να νιωθεις εσ καλα με τον εαυτο σου.