ελληνική μουσική
    749 online   ·  210.832 μέλη

    ΔΤ: Μητροπάνος, Αδαμαντίδης, Μπάσης

    anastantas
    19.01.2005, 13:15
    ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


    «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ…ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ»

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ


    Ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη κι έχοντας πραγματοποιήσει έναν απόλυτα επιτυχημένο κύκλο εμφανίσεων στο Fix Community ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Δημήτρης Μπάσης θα συνεχίσουν να ενώνουν τις δυνάμεις και τις εξαιρετικές φωνές τους στην Ακτή Πειραιώς της πρωτεύουσας, σε ένα πρόγραμμα με σημαντικές ερμηνείες και πολλή διασκέδαση που αποτελεί εγγύηση για μια απολαυστική βραδιά.
    Οι τρεις τους, ως σημαντικές φωνές, η καθεμία με τη δική της ιστορία, παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας, στην οποία το λαϊκό τραγούδι αναδεικνύεται μοναδικά τόσο μέσα από την επιλογή του προσωπικού τους ρεπερτορίου όσο και μέσα από τις στιβαρές ερμηνείες τους σε τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.
    Το ζεϊμπέκικο, εμπεριέχεται στο πρόγραμμα που παρουσιάζουν ως ξεχωριστή ενότητα, λειτουργικά ενσωματωμένο στον συνολικό ιστό του προγράμματος. Συγκεκριμένα, τα ζεϊμπέκικα που έχουν σημαδέψει το λαϊκό μας τραγούδι χωρίς όρια και προκαταλήψεις παρουσιάζονται στο μέσο περίπου του προγράμματος.
    Ο Δημήτρης Μητροπάνος είναι ο ερμηνευτής που έχει συνδεθεί με το ζεϊμπέκικο διαχρονικά όσο κανένας άλλος. Οι σημαντικότερες επιτυχίες του χορεύονται σε αυτόν το ρυθμό. Το ρεπερτόριό του όμως ποικίλλει έτσι κι αλλιώς, κι εδώ, στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστεί.
    Ο Θέμης Αδαμαντίδης συμπράττει για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, διατηρώντας την αυθεντικότητά του, και με όπλο την εξαιρετική φωνή του δημιουργεί μια μοναδική διασκεδαστική ατμόσφαιρα.
    Ο Δημήτρης Μπάσης, νεώτερος ερμηνευτής αυτής της παρέας, μας ταξιδεύει με ένα ευρύτερο ρεπερτόριο, παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά το καινούργιο του άλμπουμ «Δύσκολη Καρδιά» και χαρίζει μοναδικές ερμηνείες σε ξεχωριστά λαϊκά τραγούδια.
    Συμμετέχουν η Ειρήνη Χαρίδου και η Στέλλα Θεοφίλου. Η ενορχήστρωση του προγράμματος ανήκει στο Νίκο Ζέρβα ενώ η επιμέλεια στον Ηλία Μπενέτο.



    [ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: jorge on 19-01-2005 14:09 ]
    SteliosG
    19.01.2005, 14:43
    τι λετε??? παμε???