ελληνική μουσική
    464 online   ·  210.826 μέλη

    ΚΑΡΜΑ με τη συμμετοχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

    Anna-Karma
    18.03.2010, 17:30

    Κυκλοφορει σε ολα τα δισκοπωλεια ,η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τη συμμετοχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου! .(ΚΑΡΜΑ -ειμαρμένη < αρχαία ελληνική "μείρομαι" (παίρνω το μερίδιό μου ).
    Αν το σύμπαν διέπεται από νόμους, οι οποίοι αποτελούν την έκφραση της Θείας βούλησης, τότε τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Ίσως το τυχαίο να είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να εκφράσει κάποιες αιτίες που παραμένουν σκοτεινές… Κάρμα, ο νόμος της ανταπόδοσης ή της αιτίας και του αποτελέσματος, ένας από τους συμπαντικούς νόμους.
    Στις ζωές μας λοιπόν, μιας και είμαστε κι εμείς ένα κομμάτι του σύμπαντος, δεν γίνεται τίποτα συμπτωματικά και ό,τι βιώνει ο καθένας από εμάς, είναι αποτέλεσμα αιτιών, που ο ίδιος δημιούργησε στο παρελθόν,
    Έτσι, δημιουργήθηκαν οι ΚΑΡΜΑ, όπου μέσα από αποτελέσματα προσωπικών βιωμάτων τους, ο συμπαντικός νόμος τους έσμιξε.
    Οι ΚΑΡΜΑ είναι:

    Μανωλαράκη Άννα (φωνή, programming, πλήκτρα)
    Δρακονταειδής Βασίλης (πλήκτρα, φωνητικά)
    Ζερβός Άκης (μπάσο)
    Μενδρινός Σταμάτης (ντραμς)
    Κούρτης Ηλίας (ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα)
    Ταβουλάρης Νίκος (ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα)

    Ο δίσκος μας, που κυκλοφορεί, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολυμορφικός. Κινείται μέσα σε δρόμους mainstreem Rock ακουσμάτων και ίσως και λίγο πιο Hard Rock με αισθητή την παρουσία των keyboards και Loops τα οποία δίνουν και την ατμόσφαιρα στους Κάρμα. Την τελική άποψη βέβαια την αφήνουμε στους ακροατές μας. Αυτοί θα’ χουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο!
    Επίσης, πρέπει να αναφέρουμε τις συμμετοχές που υπάρχουν σε αυτή την δουλειά. Μία από τις σημαντικότερες συμμετοχές, η οποία είναι και μεγάλη μας τιμή, είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο τραγούδι με τίτλο«ένας Θεός με νευρική ανορεξία». Επίσης, άλλη μια μεγάλη συμμετοχή στο δίσκο μας είναι η Ελισάβετ Καρατζόλη, μια θεσπέσια φωνή του ελληνικού πενταγράμμου και πραγματικά πολύ καλή φίλη μας, στο τραγούδι με τίτλο «Βαλές». Ακόμα, συμμετέχει ο Διονύσης Κωτσάκης, ένας νέος καλλιτέχνης, ο οποίος εκτός από την πολύ καλή του πέννα, τραγουδάει κιόλας και έχει κάνει ήδη την πρώτη του δισκογραφική δουλειά ,με τίτλο «ζήσε τη στιγμή». Τέλος, συμμετέχει και ο Λεωνίδας Σώζος, ένας νέος καλλιτέχνης που έχει πολλά να δώσει, στο τραγούδι με τίτλο «άγγελοι».



     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 19-03-2010 08:58 ]


    επισυναπτόμενα: karma1.jpg