ελληνική μουσική
    481 online   ·  210.844 μέλη

    Μακελειό στον στολο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα!!!

    noizreduction
    03.06.2010, 23:08

    Σαν παρενθεση στο αρχικο θεμα, να πω πως λογω καποιων ιδιαιτερων δεσμων με Κυπρο ( οχι απο καταγωγη, να το διευκρινησω ), αλλα και λογω στρατου, πιστευω πως η εικονα που εχετε ειναι αρκετα λανθασμενη.

     

    Η Κυπρος εχει εναν πολυ καλα ανεπτυγμενο τριτογενη τομεα ( παροχη υπηρεσιων ) και παρολα τα προβληματα της καθε κυβερνησης που περναει ( που κατα παραξενο τροπο επικεντρωνεται συνεχως στη προσδοκουμενη λυση του Κυπριακου, ομως τα εσωτερικα προβληματα δε τα λυνει ποτε, οπως υγεια, παιδεια, κοινωνικο κρατος, κλπ ), οι Κυπραιοι δουλευουν αρκετα για να εχουν ενα αξιοπρεπεστατο εισοδημα, σε σχεση με εμας τους Ελλαδιτες ( διοτι Ελληνες ειμαστε και οι 2 λαοι ) που παλευουμε παραπανω απο 8 ωρες για ενα πενιχρο εισοδημα!

    Σε καποια προϊοντα οι τιμες ειναι πιο ακριβες απ'ο,τι σε εμας, ομως στην Κυπρο θα βρεις πολλα πραγματα τα οποια κυμαινονται στις ιδιες τιμες με την Ελλαδα, μη πω και χαμηλοτερες ( κυριως ο τομεας υπηρεσιων ειναι αρκετα χαμηλος ). Σε αυτο οφειλεται και η παρουσια αρκετων ξενων στη χωρα, κυριως αραβοφωνων και Φιλιπινεζων ( οι τελευταιοι δουλευουν κυριως ως υπηρετικο προσωπικο σε αγγλικες οικιες ) που εχουν και τα δικα τους καταστηματα, σαφως με ξενα προϊοντα, αλλα πιο φτηνα απο τα ελληνικα ( ε, ομολογω πως μερικα πραγματα ουτε σαν στρατιωτης δε θα τα ακουμπουσα ).

     

    Εκει που προσωπικα παρατηρησα προβληματα ειναι στο τροπο που η ιδια η κυπριακη κοινωνια αντιμετωπιζει τα προβληματα της. Για μενα αποτελουν το απολυτο καπιταλιστικο μοντελο, στο οποιο ο λαος εχει αρκετα υψηλα εισοδηματα, ευκαιριες εργασιας και υψηλο εκπαιδευτικο επιπεδο των εργαζομενων ( στην Κυπρο ειναι κανονας το 1ο και 2ο μεταπτυχιακο για την ευρεση δουλειας ), ομως απο την αλλη παρουσιαζει μια απαθεια μπροστα σε καιριες ερωτησεις λογω της "ομαλης" λειτουργιας του οικονομικου τομεα.

    Εκτος απο το κλασσικο Κυπριακο ( που η νεολαια της Κυπρου πλεον απομυθοποιησε κι αδιαφορει σε μεγαλο ποσοστο για την εκβαση του, λαθος κατ' εμε ), τα υπολοιπα προβληματα δεν συζητουνται καν απο κοινωνικους εταιρους, ο συνδικαλισμος ειναι κατι σπανιο, εως συμπορευομενο με το καθε επιχειρηματια/εργασιακο διευθυντη, η παιδεια και η υγεια βρισκεται πολλες φορες σε αδιεξοδα, κλπ.

    Θα μου πειτε βεβαια "Μα καλα, εσυ ο Ελλαδιτης με τα τοσα προβληματα μιλας για την Κυπρο;". Κι ομως, σε ενα κρατος που εχει την οικονομικη ευρωστια, την αναπτυξη ( μη ξεχναμε πως οι Real Estate επιχειρησεις και οι οικοδομικες αδειες, πουλανε σα τρελες ακομα...και σε βαθος 10ετιας ) και τη δυνατοτητα να προσφερει πολλαπλασιες κοινωνικες δαπανες απο αυτες που ηδη προσφερει, καποια πραγματα χωλαινουν.

    Στη Παιδεια υπαρχει ακομα ο θεσμος της λιστας αναμονης ( δε χρειαζεται να πω ποσοι χιλιαδες εκπαιδευτικοι ανα κλαδο περιμενουν μεχρι και 20 χρονια για διορισμο ), ενω λογω πολλων αλλοδαπων, στα σχολεια μπορει να συναντησει κανεις μαθητες που δε μιλανε καν ελληνικα...και τους δασκαλους/καθηγητες να τραβανε τα μαλλια τους!

    Στην Υγεια, αρκει μια απλη αναγνωση των γεγονοτων που συνεβησαν τους τελευταιους μηνες στο νοσοκομειο της Λευκωσιας  ( με το χαμενο βρεφος, ή την υποστελεχωση του παιδιατρικου ) για να καταλαβει σε τι κατασταση βρισκεται. Κι εγω σα στρατιωτης, αλλα και σαν επισκεπτης, εζησα 2-3 γεγονοτα που με εκαναν να πιστεψω πως εχουν ακομα δρομο σε αυτο τον τομεα. Τουλαχιστον εχουν τη δυνατοτητα να βελτιωθουν!

     

    Αυτη ειναι βεβαια η δικη μου αποψη για την Κυπρο, οπως την εζησα μεσα στη καθημερινοτητα της. Σιγουρα πολλοι θα διαφωνησουν, ομως για οσους δεν εχουν παει ποτε, προτεινω να την επισκεφτουν και να ζησουν για λιγο διαστημα, ωστε να γνωρισουν καλυτερα τις κοινωνικες δομες του Κυπριακου κρατους!

     

    Τελος παρενθεσης.


    vero
    04.06.2010, 13:17

    τι να πουμε? χανόνται αδικα ζωες για βλακείες καποιων... κρίμα πολυ κρίμα....

    οσο αφορα με την Κυπρο θα συμφωνησω με τον noiz οτι το Κυπριακο κράτος είναι καπιταλιστικο και ετσι σκεφτονται οι Κυπριοι..

    πάλι με το θέμα των υπηρεσιων ναι είναι πιο χαμηλες σχετικα με την Ελλαδα... μπορει να μιλας μια ώρα στο τηλεφωνο και να σου φύγει απο την καρτα σου 0.50 λεπτα....

    Επίσης για να βρεις δουλεια στην Κυπρο πρέπει να εχεις 1 ή 2 μεταπτυχιακα διδακτορικα, bachelor οπως πολύ σωστά αναφέρει ο noiz.

    Τώρα με το θέμα του Κυπριακου όπου καποιοι αναφεραν ότι ειναι πιο πλούσιοι οι ελληνοκύπριοι απο τους τουρκοκυπριους... ναι ειναι μια αληθεια αυτο γι αυτο μετα το σχεδιο Αναν βλέπουμε πολλους τουρκοκυπριους να ερχονται στισ ελευθερες περιοχες και να διεκδικουνε τις περιουσιες τους. Αλλα εννοειται πως ύπαρχουν και ελληνοκυπριοι προσφυγες που είναι σε χάλια οικονομικη κατασταση... αν και οι περισσοτεροι έχουν διαφορα επιδοματα απο το κράτος. Σε αυτο που θα συμφωνησω με τον noiz δυστυχώς η νεολαια εχει παψει να ελπιζει για το κυπριακο... γιατι και εγω που τελιωσα σχολειο εκει, αυτο νιωθω.. οτι συζητησεις να γινουν σε ολο τον κοσμο δεν βλεπουμε να γινεται κατι αντιθετο... γι αυτο και οι πιο πολλοι ουτε καν ασχολουνται...αλλα όπως λεει και μιια παροιμια και παντα, μας το θυμιζαν καθε μερα στο σχολειο, η ελπιδα παντα τελευταια πεθαινει....

    Τώρα οσο αφορα με την παιδεια ειναι πολυ καλυτερη απο της Ελλαδας... γιατι υπαρχει οργανωση σε ολα τα θεματα του σχολειου... για το τι θα κανεις... κτλ... επισης έχουν μεγαλα σχολεια... αυτος ομως που μ αρεσε περισσοτερο είναι η στολη που φορανε όσο φασιστικο και είναι, το θεωρω σωστο γιατι ξερεις οτι αυτοι μαθητες.. και εχουν ίσες ευκαιριες και οτι είμαστε ολοι ανθρωποι αυτο το διδασγμα της... ναι υπαρχουν λιστες ακομη που μένουν αδιοριστοι καθηγητες/δασκαλοι και για 20 χρονια οπως στην Ελλαδα σε σχεση με το ΑΣΕΠ...Μετα το θέμα των αλλοδαπως μεσα στα σχολεια είναι μια αλλη ιστορια... πάντως οι δασκαλοι/καθηγητες τους βοηθανε να μαθουν ελληνικα αν και τραβανε τα μαλλια τους.

    Το θέμα της υγειας θεωρω σε καποια σημεια ειμαστε πισω δηλαδη στις πιο εξειδικευμενες παροχες κτλ. Αν και υπαρχουν πολυ καλα ιδιωτικα νοσοκομεια... και σε καποια αλλα μπροστα... πχ στο θεμα της εξυπηρετησης στα κρατικα νοσοκομεια...

     


    noizreduction
    04.06.2010, 14:05

    Να διορθωσω κατι!

     

    Η Κυπρος δεν ανηκει σε αλλο κρατος, ουτε τα κατεχομενα ειναι κρατος! Αυτο για την ιστορικη σημασια των λεξεων, διοτι με αυτες παιζουν ολες οι συμφωνιες που γινονται πανω και..κατω απο το τραπεζι!

     

    Vero, περα απο τις κτιριακες εγκαταστασεις των σχολειων και βεβαια τον καλυτερο προϋπολογισμο τους, στην επαρχια ( και δε μιλαω για Μαλουντα ή Αλωνα ή Κακοπετρια, αλλα για Αγ.Ιωαννη, Αγ.θεοδωρο, Ζυγι, κλπ ) υπαρχουν προβληματα με την ποιοτητα των σχολειων ως πνευματικο υλικο.

    Κι επαναλαμβανω πως δεν κανω κριτικη σαν Ελλαδιτης που τα εχει ολα στη χωρα του. Απλως με την ευρωστια που εχει το Κυπριακο κρατος, θα επρεπε καποια στιγμη να αφοσιωθει και στις εσωτερικες επενδυσεις, ειτε αυτες ειναι υλικες, ειτε πνευματικες!

    Πχ:

    1) Απαραδεκτο ειναι το UCY ( το δημοσιο κυπριακο πανεπιστημιο ) να μην εχει Νομικη σχολη ή Ιατρικη! Παρολο που χαιρομαι οταν ακουω πως συντομα θα αποκτησει ιατρικη σχολη, μου κανει εντυπωση γιατι ολοι πεφτουν στην παγιδα "Ε, νεοσυστατο πανεπιστημιο ειναι, που να βρει καθηγητες για να επανδρωσει τμηματα" και περιμενουν με αγωνια ποτε θα γινουν αυτα τα ΚΑΙΡΙΑ τμηματα!

    Εαν ψαξεις στην ελληνικη επικρατεια θα δεις πολλους γιατρους ( απο απλους γιατρους μεχρι καθηγητες γιατρους ) Κυπραιους που απλως μενουν Ελλαδα γιατι θεωρουν το συστημα υγειας της Κυπρου αρκετα πρωτογονο σε πολλους τομεις. Ολοι αυτοι δε θα μπορουσαν να επανδρωσουν τα τμηματα ιατρικης;

    2) Επειδη λογω δουλειας συμμετεχω σε πολλα συνεδρια ιατρικου τυπου ( οχι ως ακροατης βεβαια ), παρατηρω πως πολλες ερωτησεις για νεες τεχνολογιες υπαρχουν απο Κυπραιους γιατρους που ειναι στο ακροατηριο και μετα ακολουθει ενα προσωπικο παραπονο για το πως πολλα φαρμακα δεν μπορουν να ερθουν στην Κυπρο λογω του συστηματος, ενω υπαρχουν νοσοκομεια με ελλειψεις σε σημαντικα μηχανηματα!

    Γιατι να ειναι τοσο υποτιμημενη η υγεια; Ειναι σημαντικοτερη κι απο τη λυση του Κυπριακου κατα τη γνωμη μου. Οπως και η Παιδεια επισης!

    3) Απαραδεκτο ειναι να εχεις ενα καινουριο διεθνες αεροδρομιο, με τα οσα προβληματα αντιμετωπιζει ( και θα λυσει ελπιζω ) και να μην εχεις τροπους φτηνης μεταφορας απο αυτο προς Λαρνακα, Λευκωσια, Λεμεσο και Παφο! Ενα μεσο σταθερης τροχιας ( οπως ο προαστιακος ) κι οχι αυτα τα ιδιωτικα λεωφορειακια των 5€ ή τα πανακριβα ταξι των 45€! Πρεπει να σπασει αυτο το μονοπωλιο!

     

    4) Δε θα αναφερθω για την ελλειψη μεσων μαζικης μεταφορας μεσα στις μεγαλοπουλεις...Ολοι οι Κυπραιοι φιλοι μου το αναφερουν ως προβλημα, ομως παραλληλα οι ιδιοι παντα μετακινουνται με το αμαξι. Κι επειδη αυτο γινεται απο ολους ανεξαιρετως, ολοι οι κεντρικοι δρομοι τα πρωινα ειναι μια Κολαση! Απο Λεωφορο Αθαλασσας θυμαμαι εκανα περιπου 1.5 ωρα για να φτασω στη Μακαριου! Και σε ολα αυτα εχουμε και τα περιβοητα εργα της δημαρχου Λευκωσιας που ειναι σα το γιοφυρι της Αρτας...χτιζει και χτιζει και χτιζει...

     

    5) Απουσια θεατρων. Γενικα παρατηρησα ενα προβλημα ως προς τη πνευματικη τροφη στην Κυπρο ( γιατι σαν στρατιωτης ειδα πως απο τροφη δεν εχουμε καθολου προβλημα {#emotions_dlg.smartass} ). Λιγες μουσικες σκηνες, αρκετα "κιτς" μερη χωρις ουσια ομως, ελαχιστα θεατρα ( νομιζω πως ο ΘΟΚ εχει μονο 3 σκηνες κι αντε να βρεις αλλα 2-3 θεατρα ), ενω οσες φορες πηγα στα CINEPLEX για να χαρω μια ταινια...ημουν σχεδον μονος μου!!! Γιατι?

    Πρεπει να σημειωσω επισης πως τα μουσικα προϊοντα στην Κυπρο ειναι πανακριβα! Και μαλιστα χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο. Ειχα την τυχη ευτυχως να γνωρισω και το συστημα μουσικης παιδειας και πρεπει να πω πως υπαρχουν μουσικαρες στην κυπριακη σκηνη...που αναγκαστικα θα πρεπει να μεταναστευσουν στην Ευρωπη για να γινουν γνωστοι...Δυστυχως.

     

    6) Ας γινουν επιτελους σχολεια μειονοτητων, ωστε και τα παιδια των μεταναστων να μπορεσουν να μαθουν τη γλωσσα μεσα απο τη δικη τους γλωσσα και νοοτροπια και τα Κυπραιοπουλα να εκπαιδευτουν κανονικα, χωρις "διαλειμματα για εξηγησεις".

     

     

    Σιγουρα καμια κοινωνια δεν ειναι τελεια, ομως οταν υπαρχουν οι συνθηκες που μπορεις να διορθωσεις καποια πραγματα ( οπως στην Κυπρο η οικονομικη της αυτοτελεια ), κανε το για το λαο σου.

    Μην κολλας μονο με ενα θεμα το οποιο σε βασανιζει απο το 74 στην εξωτερικη σου πολιτικη, ενω στο εσωτερικο σου χανεις το κυριαρχο εθνικο στοιχειο ( με τη προσμιξη παρα πολλων Ινδων και Πακιστανων, μη πω για τους Ρωσους ), την υγεια, την παιδεια και την οικολογικη συνειδηση ( γιατι ως γνωστον περα απο τη Λειψυδρια, παρα πολλοι Κυπραιοι δυστυχως δεν εχουν γνωση τι εστι ανακυκλωση...ομως θα ερθει η ωρα ).

     

    Και κλεινω την απαντηση μου προς το φιλο vero, πως σε αυτα που ειναι καλυτερη η Κυπρος απο την Ελλαδα δεν εχουν σχεση με τις κινησεις της κυπριακης κυβερνησης, αλλα με το φιλοτιμο ορισμενων Κυπραιων που πονανε κι αγαπανε τον τοπο τους και δε βλεπουν μονο τα εθνικα θεματα, αλλα και το μελλον μιας χωρας που τεινει να ξεχαστει απο τον ΟΗΕ και να λυθει μεσα σε μια νυκτα το θεμα...

    Γιατι δυστυχως...ετσι πιστευω πως θα γινει...


    -----------------
    Dreamcatcher Music DreamCatcher

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : noizreduction στις 04-06-2010 14:07 ]


    noizreduction
    05.06.2010, 15:19

    Και για να ξαναγυρισουμε στο θεμα:

    Ένα Καράβι για τη Γάζα Μπαίνει στοΛιμάνι του Σκάι


    Μετά την αιματηρή επίθεση του ισραηλινού στρατού στα καράβια για τη Γάζα, τα ξημερώματα της Κυριακής και την κατάσχεση όλου του υλικού της δημοσιογραφικής αποστολής του σταθμού, οι πρωταγωνιστές έρχονται στο ραδιόφωνου του Σκάι για να διηγηθούν ζωντανά τις εμπειρίες τους.

    Την Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τη μια το μεσημέρι ο Άρης Χατζηστεφάνου – μέλος και ο ίδιος της ελληνικής αποστολής - συνομιλεί με τους ανθρώπους που έβαλαν πλώρη να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζας.

     

    Αξιζει να ακουσετε την εκπομπη, διοτι θα ειναι παροντες οι περισσοτεροι Ελληνες ακτιβιστες που βρισκονταν στα πλοια που δεχτηκαν την επιθεση των φασιστων του Ισραηλ.

    Λογω της λογοκρισιας και της στρατιωτικης χουντας που επικρατει στο κατοχικο κρατος του Ισραηλ ο,τι οπτιακουστικο υλικο ειχαν στην κατοχη τους το κατεσχεσαν και δε τους το εδωσαν ποτε πισω!

    Εαν λοιπον οι κυριοι αυτου του κρατους παρωδιας αμφισβητουν τα λεγομενα των ακτιβιστων, ας δημοσιευσουν ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ το υλικο που κατεσχεσαν, ωστε να δει ολος ο κοσμος τις εικονες που κατεγραψαν οι ακτιβιστες!

     

    Ο Φοβος ομως ειναι ο μεγαλυτερος συμμαχος του δολοφονου! Ομως τα προσωπεια επεσαν κι ολη η διεθνης κοινοτητα πλεον ξερει ( ή αναγνωρισε επιτελους ) τι πραττει στην περιοχη του κρατος παρωδια του Ισραηλ!

     

    Οσοι εχουμε ελευθερο το πρωινο της Κυριακης, ας ακουσουμε την εκπομπη! Οι μαρτυριες αυτες ειναι πιο σημαντικες απο οποιαδηποτε επισημη δηλωση.

     

    Να σημειωσω επισης πως ο δημοσιογραφος κ.Χατζηστεφανου ηταν στο τουρκικο πλοιο που σκοτωθηκαν οι Τουρκοι ακτιβιστες και σε πρωινη συνεντευξη του στην εκπομπη Ελληνοφρενεια ηταν κατηγορηματικος ως προς τις γελοιες αναφορες των Ισραηλινων για επιθεση απο μερους των Τουρκων ακτιβιστων!

    Λετε να ειναι και ο Ελληνας δημοσιογραφος...τρομοκρατης; Διοτι ολοι οι νεκροι βαπτιστηκαν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

     

    Τελος, για αλλη μια φορα οι ισραηλινες δυναμεις κατοχης καταλαμβανουν πλοιο με ανθρωπιστικη βοηθεια...Ευτυχως χωρις θυματα!

    Το πλοιο ονομαζεται Rachel Corrie προς τιμη της
    Link

    " target="_blank">δολοφονημενης αμερικανιδας ακτιβιστριας Rachel Corrie απο Ισραηλινη μπουλντοζα που κυριολεκτικα την
    Link
    " target="_blank">εθαψε κατω απο τα χαλασματα!

    Για οσους δικαιολογουν τη δολοφονια με το σκεπτικο "Δεν την ειδε ο οδηγος", ας δουν το τελευταιο βιντεο στο οποιο ειναι πασιφανες απο τη φωτογραφια πως ο οδηγος οχι μονο τη βλεπει απο εκει που βρισκεται, αλλα και η ιδια η Rachel φοραει ρουχα που την κανουν ευδιακριτη απο μεγαλυτερη αποσταση!

     

    ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!


    -----------------
    Dreamcatcher Music DreamCatcher

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : noizreduction στις 05-06-2010 15:21 ]


    ilias-nekt
    05.06.2010, 15:51

    Παράθεση:

    Το μέλος noizreduction στις 05-06-2010 στις 15:19 έγραψε...

    Και για να ξαναγυρισουμε στο θεμα:

    Ένα Καράβι για τη Γάζα Μπαίνει στοΛιμάνι του Σκάι


    Μετά την αιματηρή επίθεση του ισραηλινού στρατού στα καράβια για τη Γάζα, τα ξημερώματα της Κυριακής και την κατάσχεση όλου του υλικού της δημοσιογραφικής αποστολής του σταθμού, οι πρωταγωνιστές έρχονται στο ραδιόφωνου του Σκάι για να διηγηθούν ζωντανά τις εμπειρίες τους.

    Την Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τη μια το μεσημέρι ο Άρης Χατζηστεφάνου – μέλος και ο ίδιος της ελληνικής αποστολής - συνομιλεί με τους ανθρώπους που έβαλαν πλώρη να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζας.

     

    Αξιζει να ακουσετε την εκπομπη, διοτι θα ειναι παροντες οι περισσοτεροι Ελληνες ακτιβιστες που βρισκονταν στα πλοια που δεχτηκαν την επιθεση των φασιστων του Ισραηλ.

    Λογω της λογοκρισιας και της στρατιωτικης χουντας που επικρατει στο κατοχικο κρατος του Ισραηλ ο,τι οπτιακουστικο υλικο ειχαν στην κατοχη τους το κατεσχεσαν και δε τους το εδωσαν ποτε πισω!

    Εαν λοιπον οι κυριοι αυτου του κρατους παρωδιας αμφισβητουν τα λεγομενα των ακτιβιστων, ας δημοσιευσουν ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ το υλικο που κατεσχεσαν, ωστε να δει ολος ο κοσμος τις εικονες που κατεγραψαν οι ακτιβιστες!

     

    Ο Φοβος ομως ειναι ο μεγαλυτερος συμμαχος του δολοφονου! Ομως τα προσωπεια επεσαν κι ολη η διεθνης κοινοτητα πλεον ξερει ( ή αναγνωρισε επιτελους ) τι πραττει στην περιοχη του κρατος παρωδια του Ισραηλ!

     

    Οσοι εχουμε ελευθερο το πρωινο της Κυριακης, ας ακουσουμε την εκπομπη! Οι μαρτυριες αυτες ειναι πιο σημαντικες απο οποιαδηποτε επισημη δηλωση.

     

    Να σημειωσω επισης πως ο δημοσιογραφος κ.Χατζηστεφανου ηταν στο τουρκικο πλοιο που σκοτωθηκαν οι Τουρκοι ακτιβιστες και σε πρωινη συνεντευξη του στην εκπομπη Ελληνοφρενεια ηταν κατηγορηματικος ως προς τις γελοιες αναφορες των Ισραηλινων για επιθεση απο μερους των Τουρκων ακτιβιστων!

    Λετε να ειναι και ο Ελληνας δημοσιογραφος...τρομοκρατης; Διοτι ολοι οι νεκροι βαπτιστηκαν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

     

    Τελος, για αλλη μια φορα οι ισραηλινες δυναμεις κατοχης καταλαμβανουν πλοιο με ανθρωπιστικη βοηθεια...Ευτυχως χωρις θυματα!

    Το πλοιο ονομαζεται Rachel Corrie προς τιμη της
    Link" target="_blank">δολοφονημενης αμερικανιδας ακτιβιστριας Rachel Corrie απο Ισραηλινη μπουλντοζα που κυριολεκτικα την
    Link" target="_blank">εθαψε κατω απο τα χαλασματα!

    Για οσους δικαιολογουν τη δολοφονια με το σκεπτικο "Δεν την ειδε ο οδηγος", ας δουν το τελευταιο βιντεο στο οποιο ειναι πασιφανες απο τη φωτογραφια πως ο οδηγος οχι μονο τη βλεπει απο εκει που βρισκεται, αλλα και η ιδια η Rachel φοραει ρουχα που την κανουν ευδιακριτη απο μεγαλυτερη αποσταση!

     

    ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!


    -----------------
    Dreamcatcher Music DreamCatcher

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : noizreduction στις 05-06-2010 15:21 ]



    Kαι πες οτι ολοι φωναζουμε: αισχος στους δολοφονους!!.....

    Και λοιπον;...Τωρα τι γινεται...!

    Αμ, δε πεταω καλυτερα μια ατομικη βομβα στο ψευδοκρατος τους να ησυχασουμε μια και καλη;...Cool

    Γιατι ''παρασκηνιακα'' να τους πολεμησεις,ειναι λιγο δυσκολο....εχουν πιασει ολα τα ποστα βλεπεις....!Wink

     




    Νέες συζητήσεις
    στην ίδια κατηγορία