ελληνική μουσική
    582 online   ·  210.848 μέλη

    Album Signing Event & Live

    marylin
    18.06.2010, 22:17

    Album Signing Event & Live

    ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ
    Ώρα Έναρξης 16:00 

    Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & το MetropolisLiveStage
    φέρνουν τη μουσική ακόμα πιο κοντά!!!


    Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής σας φέρνει ακόμα πιο κοντά στους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. 

    Το Σάββατο 19 Ιουνίου, ημέρα που η 11η κατά σειρά διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής σηκώνει αυλαία σε 22 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, οι Αθηναίοι μουσικόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία για ένα διαφορετικό τετ-α-τετ με μια σειρά από πολύ αγαπητά ονόματα της νέας ελληνικής σκηνής.
    Στην σκηνή του MetropolisLiveStage στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου 54 & Εμμανουήλ Μπενάκη) οι SkaBangies, οι Dustbowl, η Ελεάννα Ζεγκίνογλου και η Εύα Λουκάτου θα τραγουδήσουν εντελώς δωρεάν και θα υπογράψουν δίσκους για το κοινό τους. Όλα αυτά πριν από τις «επίσημες» εμφανίσεις τους στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής για να τους απολαύσετε από πιο κοντά και πιο ... δροσερά.
    Η σειρά των εμφανίσεών τους έχει ως εξής:
    16.00 Ελεάννα Ζεγκίνογλου Με κλασική ροκ παιδεία και επί χρόνια στενή συνεργάτιδα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η Ελεάννα Ζεγκίνογλου κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2010 το πρώτο της προσωπικό δισκογραφικό πόνημα σε επιμέλεια Γιώργου Ανδρέου και τίτλο «Ένα ταξίδι που δεν έκανες ποτέ»
    16.30 Εύα Λουκάτου Στην πρώτη τηςδισκογραφική δουλειάμε τίτλο «Έτσι θα γίνει», που κυκλοφόρησε το 2009, συνδυάζει αριστουργηματικά τις μουσικές φόρμες του Tango, των βαλκανίων και της Μεσογείου με την χορευτική δύναμη του σήμερα. Το ίδιο υπόσχεται να κάνει και στην liveεμφάνιση της στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.
    17.00 Dustbowl Η κλασική αμερικάνικη μουσική παράδοση συναντά την σύγχρονη σκοτεινή Americana. Ακόμα μια εκρηκτική εμφάνιση προμηνύεται των πάντα δραστήριων Dustbowl, των οποίων η πρόσφατη δισκογραφική δουλειά “Goin’ Down” περιλαμβάνει εκλεκτές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι AlexK (TheLastDrive / TheEarthbound) και PhilShoenfelt (SouthernCross / FatalShore)
    17.30 Ska Bangies Κατ’εξακολούθηση ήρωες του Schoolwave (όπου για 4 συνεχόμενες χρονιές προκάλεσαν μαζικά sing-alongs) οι SkaBangiesδεν είναι ένα ακόμα “rock” νεανικό συγκρότημα. Στο ντεμπούτο τους “Γύρω Γύρω Όλοι” παίζουν κεφάτη reggae/Ska με επίδειξη μουσικών γνώσεων που εκπλήσσει για το νεαρό της ηλικίας τους και ακαταμάχητα μεταδοτική ενέργεια. Χάλκινα πνευστά, Ska κιθάρες και το φάντασμα του Bob Marley να χορεύει με τις κεφάτες, πανηγυρικές μελωδίες τους.

    MetropolisLiveStage, Πανεπιστημίου 54 & Εμμανουήλ Μπενάκη, 210 3808549