ελληνική μουσική
    837 online   ·  210.851 μέλη

    Μια γνώμη ενός άκυρου για την μουσική!

    Elderon
    03.07.2010, 19:35

    Για σας. Με λένε Παναγιώτης και ζώ στις Σέρρες. Πριν μπώ στον κόσμο της μουσικής πριν 4 χρόνια απλώς έψαχνα άκυρα τραγούδια. Ποτέ μα ποτέ μου δεν είχα την ευκαιρία  να δώ το αληθινό τραγούδι και να το νιώσω. Το 2005 άκουσα τον Γιώργο Νταλάρα και από τότε δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Κερδισμένος από την φωνή,το μπουζούκι,την κιθάρα, τις συναυλίες η αναζήτηση μου πέρασε από πολλούς καλλιτέχνες όπως Αλεξίου,Αλκίνοος,Τερζής,Σφακιανάκης,Παπαδοπούλου, Μάλαμας κτλ. Τώρα μετά από 4 ή 5 χρόνια αγάπησα την μουσική και την έκανα καθημερινή συνήθεια καθώς μάζεψα μέχρι σήμερα 500 τραγούδια. Η δείψα όμως δεν σταμάτησε στο να τα ακούω αλλά στο να τραγουδάω και εγώ ο ίδιος. Έτσι σκέφτηκα να αρχίσω όργανο και να το συνδυάσω με την θέληση μου για το τραγούδι. Αγόρασα κλασσική κιθάρα και κατάλληλα βιβλία και κάλεσα δάσκαλο. Αναγκάστηκα να τον διώξω λόγω οικονομικών παραγόντων και δυσκολιών.

    Σήμερα στις 03/07/2010 γράφω αυτό το κείμενο επειδή έχω ένα σκοπό από εδώ και πέρα, φυσικά δεύτερο αλλά πολύ ζωντανό. Αποφάσισα να βάλω το τραγούδι στο πετσί για τα καλά μέσω κάποιον λειτουργιών. Ηχογραφήσεις,κιθάρα και άλλα πολλά! Το μεγάλο όνειρο είναι η μουσική και βαδίζω προς εκεί!!! Ας ακολουθήσουμε το όνειρο και τα καταφέρουμε :)


    taksidiwths
    03.07.2010, 20:10

    φιλε καπως ετσι ειμαι και εγω...ξεκινησα πριν 3 χρονια να παιζω ηλεκτρικη μετα πηγα στην ακουστικη κ τελος στην κλασσικη κιθαρα...εδω και δυο χρονια περιπου τραγουδαω και ειναι και για μενα κατι πολυ σημαντικο στη ζωη μου,που θα ηθελα να μπει πιο επαγγελματικα να το πω στην ζωη μου... ;)