ελληνική μουσική
    537 online   ·  210.826 μέλη

    Οι business των σταρ της μουσικής (και όχι μόνο)

    AlfaWolf
    17.08.2010, 15:33

    Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο Μικρό Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια, το οποίο ονομάζεται «Μικρό Πάπιγκο 1700». Ο άσος του Ολυμπιακού Θοδωρής Παπαλουκάς τα τελευταία έξι χρόνια έχει δημιουργήσει το Papalou–kamp...

    Ο Νίκος Γκάλης έχει κατασκηνώσεις για παιδιά στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ενώ η πρωταθλήτρια των 200 μέτρων Φανή Χαλκιά έχει πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στη Λάρισα αλλά και ποσοστά σε cafι-restaurant στο Mall. Η Άννα Βίσση είχε μέχρι πρότινος μαζί με τον Χρύσανθο Πανά το Ciro's Pomodoro, ενώ η Έφη Σαρρή έχει ανοίξει κομμωτήριο στη Γλυφάδα και η Χριστίνα Παππά συμμετέχει στην εταιρία catering, Intersalas. Ποσοστά σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας έχουν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Αντώνης Κανάκης. H Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά έχουν επενδύσει στο Mariella Nails ενώ η Καίτη Γαρμπή στο Νύχι-Νύχι.

    Ο Δημήτρης Μάζης, διεθνής παίκτης του πόλο -και σύντροφος της Μπέττυς Μαγγίρα– έχει ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο Βύρωνα και είναι συνιδιοκτήτης στο cafι-restaurant Passpartout, στο Κολωνάκι. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επενδύει σε cafι στη γενέτειρά του την Κύπρο. Ο Γιώργος Σιγάλας μαζί με τη σύζυγο του Εύη Ανδριόλα έχουν δημιουργήσει ένα spa center στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, που ονομάζεται Via Belezza και το διευθύνει κυρίως η Εύη.

    Ο άσος του NBA, Πέτζα Στογιάκοβιτς, έχει ένα από τα πιο δημοφιλή cafι-restaurant στη Θεσσαλονίκη. Ο Ντέμης Νικολαΐδης, εκτός από τη νεοσύστατη εταιρία Eleven Group, είναι ιδιοκτήτης του μπαρ Barouge στο Γκάζι, ενώ παλαιότερα ήταν συνιδιοκτήτης πολυτελούς κομμωτηρίου στο Νέο Ψυχικό. Στην εταιρία του Ντέμη, συμμετέχει και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος, στενός φίλος του Νικολαΐδη. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια ένα cafι-restaurant στο Θησείο, το οποίο διευθύνει η αδερφή του.

    Πηγή:http://gianniskalaritis.blogspot.com/2010/08/business.html

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 17-08-2010 19:31 ]