ελληνική μουσική
    489 online   ·  210.845 μέλη

    Μ.Φαραντούρη-Ε. Πασπαλά-Σ. Γιαννάτου (10/9)

    Japan88gr
    03.09.2010, 15:43

     

    Στο Παλαιό Ελαιουργείο - Παραλία Ελευσίνας
    Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010


    H Μαρία Φαραντούρη, η Έλλη Πασπαλά και η Σαβίνα Γιαννάτου, με ιδιαίτερη διαδρομή η καθεμιά στη world μουσική, θα συναντηθούνε επί σκηνής στο Φεστιβάλ Αισχύλεια, για να κάνουν τον γύρο του κόσμου με το ρεπερτόριο, τις εικόνες, τις διαφορετικές εμπειρίες, τις νέες εντυπώσεις, τις καινούργιες αισθητικές που έχει αποκομίσει η καθεμιά, 10 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία.

    Οι τρεις μεγάλες φωνές, ενώνουν το ιδιαίτερο ύφος, τη λυρικότητα, το πάθος και τις ερμηνείες τους σε μία παράσταση - πανδαισία φωνητικών αποχρώσεων και μαγευτικών ήχων. Με καλλιτεχνική ανάγκη να ξαναβρούνε τις μελωδίες και τη μουσική ψυχή κάθε χώρας, συλλέγουν ηχοχρώματα διαφορετικών πολιτισμών και συνταξιδεύουν μαζί στις εθνικές μουσικές του κόσμου.

    Σ' αυτό το μαγευτικό ταξίδι για τον γύρο του κόσμου, ξεκινάνε από την Ελλάδα, τη δημοτική και τη βυζαντινή παράδοση, τα ρεμπέτικα, το έντεχνο, και περνώντας από Βαλκάνια, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, φτάνουν ως τη Βόρεια Αμερική με τα Spiritual και τα Gospel, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

    Συνταξιδιώτες τους, ο σπουδαίος πιανίστας Τάκης Φαραζής (Ενορχήστρωση, Πιάνο, Ακορντεόν) και μια ορχήστρα με εξαίρετους σολίστ: David Lynch (Πνευστά, Κρουστά), Θωμάς Κωνσταντίνου (Νυκτά έγχορδα), Τάσος Μυσιρλής (Τσέλο), Mikhail Smirnov (Βιολί), Πέτρος Βαρθακούρης (Μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (Ντραμς).

    Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
    Οργάνωση-Συντονισμός μουσικού συνόλου: CRICOS Productions
    Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (Φοιτητικό: 5 ευρώ)
    Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7234567
    Μέσω ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr

    Η αγορά από το τηλέφωνο και την ιστοσελίδα περιλαμβάνει κόστος υπηρεσίας 10%