ελληνική μουσική
    741 online   ·  210.849 μέλη

    Live album ετοιμάζουν οι Green Day

    AlfaWolf
    05.09.2010, 11:24

    Πιθανότατα ζωντανή ηχογράφηση θα είναι η επόμενη κυκλοφορία των Green Day, στην οποία μάλιστα θα έχουν και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι.

    Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ωστόσο πρόσφατα μέσω του Twitter το καλιφορνέζικο τρίο δήλωσε πως οι πρόσφατες συναυλίες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες ηχογραφήθηκαν και είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσουν σε δίσκο.
    Επιπλέον, το περασμένο Σάββατο ο frontman τους, Billie Joel Amstrong, κατά την διάρκεια συναυλίας στο Ντένβερ, είπε στο κόσμο πως η συναυλία τους ηχογραφείτε και συνέχισαν με ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι με τίτλο, Cigarettes and Valentines. Το τραγούδι δεν είναι καινούργιο αφού είχε γραφτεί το 2003 ωστόσο ποτέ δεν μπήκε σε κάποιο δίσκο τους.

    Αν το album κυκλοφορήσει θα είναι το 2ο της καριέρας τους ύστερα από το εξαιρετικό, Bullet In Bible του 2005. Το συγκεκριμένο είχε ηχογραφηθεί και κινηματογραφηθεί στο Μίλτον Κέιν της Μ. Βρετανίας.
    Να σημειώσουμε βέβαια πως το 2009 κυκλοφόρησε ένα EP με τίτλο, Last Night on Earth: Live in Tokyo.

    Αυτές τις μέρες οι Green Day ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους στις ΗΠΑ και τον επόμενο μήνα συνεχίζουν σε πόλεις της Ν. Αμερικής.

    πηγή: http://www.cosmo.gr>

     

     





    επισυναπτόμενα: greenday1903.jpg