ελληνική μουσική
    834 online   ·  210.833 μέλη

    Ψάχνω ένα παλιό τραγούδι σε mp.3

    Jasmine
    13.02.2005, 18:29
    Καλησπέρα φίλοι και φίλες!!! Ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό ένα παλιό τραγούδι σε mp.3, αλλά όπου κι αν το έχω αναζητήσει δεν μου έχει βγάλει αποτελέσματα!! Είναι δεκαετίας του 70, λέγεται "Εσύ", Μουσική - Στίχοι του Robert Williams και το τραγουδάει ο Robert Williams με τη Μπέσσυ Αργυράκη. Και αυτή συγκεκριμένα τη version ψάχνω, γιατί το έχω σε remix με την Αργυράκη μόνη της, αλλά από μπαλάντα το έχει κάνει Disco Aν καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ. Ψάχνω δηλαδή το original Aν τυχει και το έχει κανένας θα μπορούσε να μου το στείλει στο mail mou?? jdagini2003@yahoo.gr Ή καμιά ιδέα που θα μπορούσα να το βρω?? Ξεκινάει έτσι:

    Εσύ, μοιάζεις με πανέμορφο λουλούδι στη γη, είσαι μες στην έρημο αστείρευτη πηγή, εσύ, μόνο εσύ...

    Και το refrain:

    Θα σ' αγαπώ, ώσπου να γίνω εγώ εσύ κι εσύ εγώ κι ώσπου το μέλλον το παρόν το παρελθόν, γίνουν εσύ κι εσύ εγώ, εγώ θα σ' αγαπώ!

    Αυτά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει!! Καλό απόγευμα σε όλους!!
    AVATA58
    13.02.2005, 20:09
    Γειά σου jasmine,

    μικρή μου συνεισφορά στο θέμα σου η ακόλουθη

    1. τηλεφώνησε στον Robert Williams στην ΑΕΠΙ όπου είναι τουλάχιστον μέλος, άν όχι διοικητικό στέλεχος (πρόεδρος άν δεν κάνω λάθος ή άν έχει αλλάξει κάτι) και νομίζω ότι δεν θα σου αρνθεί να σε βοηθήσει (ανήκει στα καλά παιδιά όταν τα συμφέροντά του δεν θίγονται).
    2. Τηλεφώνησε στο υποκατάστημα της Interamerican στην λεωφόρο Βουλιαγμένης του κυρίου Παπαδόπουλου που η Μπέσσυ Αργυράκη δραστηριοποιείται στις ασφάλειες και ζήτησέ την σχετικά με αυτό που θέλεις.

    Και στις δύο περιπτώσεις μην ντραπείς, αποτελεί τιμή γαι τους καλλιτέχνες να ενδιαφέρονται νέοι στην ηλικία για τη δουλειά τους και τ πιθανότερο είναι να βρεθείς με κάποιο copy του δίσκου στα χέρια σου.

    GO FOR IT.

    Παράλληλα, ζήτησα από ένα φίλο μου με μεγάλο ελληνικό δισκογραφικό αρχείο να δεί μήπως έχει ανάμεσα στους πέντε δίσκους του robert και το συγκεκριμένο κομμάτι. Εφ' όσον το βρώ θα σε ενημερώσω σχετικά.

    Φιλικά
    Πάνος







    Jasmine
    14.02.2005, 12:10
    Και το ξύλο ποιος θα το φάει?? Σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις πάντως!

    Γιασεμή