ελληνική μουσική
    546 online   ·  210.842 μέλη

    Linkin Park on A Thousand Suns

    pluton
    25.09.2010, 10:51

    Πρόσφατα οι Linkin Park κυκλοφόρησαν τη καινούργια τους δισκογραφική δουλεία με τίτλο: A thousand suns

    Σε γενικές γραμμές, το στυλ των κομματιών είναι κάτι το τελείως το διαφορετικό, που σε καμιά περίπτωση δε θυμίζει τους γνώριμο ύφος.

    Τα περισσότερα κομμάτια αυτού του άλμπουμ χαρακτηρίζονται από έντονη ηλεκτρονική μουσική και "ραπάρισμα". Αξιοσημείωτη είναι η εισαγωγή μικρών κομματιών(το πολύ 1.30 λεπτό περίπου) τα οποία λειτουργούν ως συνδετικοί κρίκοι μεταξύ των υπόλοιπων τραγουδιών, κάνοντάς τα ουσιαστηκά 1 κομμάτι 48 λεπτών.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ένας φίλος μου, ίσως αυτό να είναι το μειωνέκτημα στο θέμα της προώθησης, γιατί όλα μαζί συνδέονται και δε ξέρεις έαν κάποιο από αυτά μπορεί να κάνει από μόνο του επιτυχία.

    Εντούτοις, έχω ξεχωρίσει το "The Catalyst" και το "The Messenger", με το δεύτερο να έχει πάρα πολύ καλούς στίχους


    SnareQueen
    30.09.2010, 00:34

    Ως fan των Linkin Park έχω μείνει άφωνη με αυτή την τόσο μεγάλη αλλαγή, είναι σαν να έχει διαφοροποιηθεί σε γενικές γραμμές το ύφος της μουσικής που παίζει το συγκρότημα. Δυστυχώς, έχω ακούσει άσχημες και απογοητευτικές κριτικές... Ελπίζω τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Είχα ακούσει το The Catalyst στο BBC Radio και τις προάλλες δοκίμασα το Messenger. Μπορώ να πω ότι μου άρεσαν και τα δύο αλλά κυρίως το 2ο κομμάτι. Θα δείξει... :)