ελληνική μουσική
    483 online   ·  210.830 μέλη

    Πλατεία Αττικής και φασίστες από νορβηγική TV - ελληνικοί υπότιτλοι

    Japan88gr
    12.10.2010, 01:04

    Καμαρώστε τον περήφανο Έλλην στο 5:00

     

     

    Ποιες είναι αυτές οι οικογένειες που πήγαιναν τα απογεύματα στη Πλατεία Αττικής; Εκτός από μετανάστες που έχουν μπει από Ασία, είναι οικογένειες με ανήλικα (που θάπρεπε να πηγαίνουν σχολείο), και ήρθαν πίσω, αφού πρώτα παρέμειναν 1 χρόνο ή περισσότερο σε χώρες του ευρωπαϊκού βορά (συνθήκη Δουβλίνο2). Εκεί όμως τους παρεχόταν τροφή και στέγη. Εδώ όταν τους φέρνουν στο αεροδρόμιο, οι ντόπιες αρχές τους λένε να πάνε στο GCR (Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες - ΜΚΟ επιδοτούμενη και μόνη αρμόδια) γι αυτό και έρχονται στο κέντρο. Το GCR τους αφήνει στο δρόμο και εκεί τους περιμένουν οι φασίστες.

     

    Πηγή: tvxs.gr


    -----------------
    Να τα πεις έξω απ' τα δόντια, απερίφραστα, ασθμαίνοντας έστω, (τα ωραία υπονοούμενα, οι ελλείψεις -έλεγε- είναι για τους βολεμένους). Ίσως κι η συντριβή του ποιήματος να γεννήσει το ποίημα. Γιάννης Ρίτσος https://www.youtube.com/user/japan88gr

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Japan88gr στις 12-10-2010 01:11 ]


    AlfaWolf
    12.10.2010, 01:42

    Μαγευτικά Πατήσια...

    ζω πάνω από 30-35 χρόνια εδω

    δεν ξέρω τι βλέπεται  τι ακούτε τι αίσθηση έχετε

    αλλά  μόνο αν ζήσεις εδω μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ...

    και ρωταω ...ποιος είναι σε χειρότερη μοίρα... ο μετανάστης σε ξένη χώρα?

    η ο μετανάστης στην πατρίδα του ???

     


    -----------------
    Η πραγματική Ευτυχία δεν κρύβεται στον προορισμό αλλά στον τρόπο που ταξιδεύεις. http://blogs.musicheaven.gr/alfawolf http://www.musicheaven.gr/live/101

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : AlfaWolf στις 12-10-2010 01:43 ]


    inkve
    12.10.2010, 04:36

    ειναι τραγικο οταν σκεφτεσαι σε ποια απιθανη γωνια της γης γεννηθηκαν αυτοι οι ανθρωποι και το ποσο ασχημες ειναι εκει οι συνθηκες γαι να αναζητησουν καλυτερο({#emotions_dlg.ohmy})μελλον στην ελλαδα!!πραγματικη ειρωνια!!

    να ξεσπιτωθεις στην κυριολεξια....και εκτος οτι οπου και να πηγαινες θα ησουν ξενος να σε κυνηγανε και διαφοροι αγανακτισμενοι πατριωτες του κωλου που τους φταινε(για ολα) οι μεταναστες...

    ας μην μιλησουμε για αλλες ΔΗΘΕΝ οργανωσεις που προασπιζουν το καθαριο ελληνικο εδαφος και το μονο που ξερουν ειναι να δερνουν πιτσιρικαδες σε γυμνασια και λυκεια!!

    τετοιου τυπου διαπληκτισμοι δεν ειναι καινουριοι σε αυτους που ζουν σε τετοιες περιοχες..πατησια...αγιος παυλος...αττικη...αγιος παντελεημωνας...κυψελη αρκετες φορες..

    ολες οι χωρες εχουν μεταναστες,,,δεν μιλαμε για κλειστα κρατη τυπου βορεια κορεα κτλ..για να ειμαστε ομως δικαιοι θα πρεπει να τονισουμε οτι η ελλαδα δεν μπορει να συντηρησει μεγαλο αριθμο μεταναστων....απλα δεν γινεται...εδω δεν συντηρει με αξιοπρεπεια ολους του υπολοιπους

    επειδη το προβλημα ειναι υπαρκτο θα προτιμουσα να βρεθει μια λυση βαση αυτου του σκεπτικου...ποσοι ειμαστε??τοσοι,,,πως τα βγαζουμε περα??ετσι,,,,ποσους μεταναστες μπορουμε να συντηρησουμε??τοσους,,,,ελατε κυριοι και οριστε και τα χαρτια σας και η υπηκοοτητα σας και τα ολα σας!!

    οσο για τους ελληνες του βιντεο που πανε να κυνηγησουν(!!!)αλλου....οταν ανεμιζατε προεκλογικα σημαιακια και αυτοι που ψηφιζατε ελληνοποιουσαν παρανομα για ενα καλυτερο αυριο εκει δεν ειδα κανεναν να τα βαζει με τους full of diseases αλλοδαπους...!!!

    ας μην τα ριχνουμε ολα σε ανθρωπους που στην κυριολεξια δεν εχουν στον ηλιο μοιρα....σε μια χωρα που το παρανομο ειναι ο πιο ενδεδειγμενος τροπος να κανεις την δουλεια σου,με συγχωρειτε δηλαδη αλλα πολλοι απο εμας σε αναλογη θεση θα πουλουσαμε χασις για να τα βγαζουμε περα

    κατι τελευταιο για να συμπληρωσω αυτο που εγραψε ο alfawolf,,,

    ποιος ειναι πιο αγανακτισμενος?ο μεταναστης που το στομαχι του εχει φτασει στην πλατη και δρα συμφωνα με το ενστικτο της επιβιωσης ακομα και με παρανομους τροπους η ο χορτατος ευτραφης αθλητικος ελληναρας του βιντεο που αντι τοσα χρονια να φροντιζει να καλυτερεψει με τον τροπο του την ζωη του και κατ'επεκταση της χωρας του ξεσπαει ολα τα του τα κομπλεξ και τα απωθημενα στους μεταναστες επειδη ειναι ο ευκολος στοχος??

    ο πρωτος απλα πειναει...

    ο δευτερος δεν σκεφτεται και υιοθετει επικινδυνες πρακτικες και ιδεολογιες....και με γεματο στομαχι!!

    ο δευτερος ειναι αδικαιολογητος και του αξιζει η θεση του διοτι οταν μπορουσε να κανει αλλιως επαιρνε τσουγκρανα και χτενιζε τα τετοια του...!!!! 

     

     

     


    Japan88gr
    12.10.2010, 14:43

    Μη ξεχνάτε και την ευθύνη μας στο ότι αυτοί οι

    άνθρωποι ξενιτεύτηκαν..

     

    Σε πολλές περιπτώσεις είμαστε άμεσα υπευθυνοι καθώς

    παίρνουμε και μέρος στις επεκτατικες κινήσεις των ''ελευθερωτων''

    συμμάχων μας (βλέπε ΝΑΤΟ).

     

    Απο τον εαυτό μας πρέπει να αρχίσουμε τα χαστούκια λοιπον..