ελληνική μουσική
    639 online   ·  210.846 μέλη

    Cinematic Orchestra σε δύο συναυλίες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη

    AlfaWolf
    03.11.2010, 15:41

    To Ark Festival δεν περιμένει το επόμενο φθινόπωρο και συνεχίζει τις δραστηριότητές του φιλοξενώντας τους Cinematic Orchestra σε δύο συναυλίες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Το βρετανικό συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Principal Theatre της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και στο Fuzz Club της Αθήνας το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.
    Οι Cinematic Orchestra αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα και ξεχωριστά συγκροτήματα της ηλεκτρονικής μουσικής. Πρωτοπόροι της electro-Jazz, φημίζονται για τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις τους, τις μοντέρνες τεχνικές ηχογράφησης, τους αυτοσχεδιασμούς και τον εμπνευσμένο συνδυασμό Jazz, Hip-Hop, Soul και electronic.

    O Grey Reverend, ένας από τους πιο ιδιαίτερους δημιουργούς της ακουστικής folk, θα βρίσκεται μαζί με τους Cinematic Orchestra στις δύο συναυλίες τους στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Tο κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το μοναδικό μινιμαλιστικό στυλ ενός κιθαρίστα και τραγουδοποιού από το Brooklyn που προκαλεί θαυμασμό για τις δεξιότητές του στην ακουστική κιθάρα (ως μαέστρος του finger-picking), παθιασμένα συναισθήματα και συγκρίσεις με το εξομολογητικό ύφος του Elliott Smith και του Nick Drake.

    Η σχέση του με τους Cinematic Orchestra είναι πολλές φορές οργανική, με τον ίδιο να έχει ανοίξει συναυλίες τους, να τους συνοδεύει στη σκηνή, να έχει διασκευάσει το κομμάτι τους "To Build A Home" και να έχει αποσπάσει από τον εγκέφαλο των Cinematic Orchestra, Jason Swinscoe, το εξής εγκωμιαστικό σχόλιο: "Αναμφισβήτητα θα τραβήξει την προσοχή. Είναι ένας σπουδαίος, πνευματώδης στιχουργός και κορυφαίος finger-picker. Γράφει διακριτικά και απλά τραγούδια, αλλά είναι αιχμηρός. Δεν υπάρχει τίποτα υπερβολικά «καθαρό» ή όμορφο."
    Οι μελαγχολικές, διαπεραστικές μελωδίες και οι ωμοί στίχοι του Grey Reverend (κατά κόσμον L.D. Brown) θα δέσουν άψογα με την ατμόσφαιρα των συνθέσεων των Cinematic Orchestra σε δύο αναμφίβολα μαγευτικές συναυλίες.

    Στο κλίμα θα μας βάλει με τις προσωπικές της μουσικές επιλογές η KAFKA(Κατερίνα Καφετζή), με ένα DJ set πριν την έναρξη της συναυλίας στο Fuzz.

     Info

    Η προπώληση συνεχίζεται

    Σημεία Προπώλησης:

    METROPOLIS - PUBLIC - IANOS - TICKETSERVICES.GR

    ΤΙΜEΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

    Τα 500 πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ

    Προπώληση: 35 ευρώ

    Στην είσοδο: 40 ευρώ





    επισυναπτόμενα: engine_feed_gr.jpg