ελληνική μουσική
    759 online   ·  210.832 μέλη

    «Η Ημέρα της επιστροφής» στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»

    beatlus
    11.11.2010, 17:52

    Κυριακή 14 Νοεμβρίου

    ώρα 20:30

    «Η Ημέρα της επιστροφής»

    Το Μουσικό Τμήμα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, στο πλαίσιο μιας σειράς συναυλιών με θέμα τις “Μουσικές του κόσμου”, παρουσιάζει το έργο του Κάρολου Βουτσινά «Η Ημέρα της Επιστροφής». Πρόκειται για ένα σύγχρονο διαπολιτισμικό έργο με επιρροές από την Ελλάδα, το Ιράν και την Αρμενία. «Μία αυθεντική σύνθεση του Κάρολου Βουτσινά, που αποκαλύπτει την ιερή δύναμη της αρμονίας και του ρυθμού, δύο στοιχείων που έχουν συμβάλλει στη διαμόρφωση της ευφυΐας και της πνευματικότητας του ανθρώπου μέσα στο διάβα των αιώνων». Η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του έργου πραγματοποιήθηκε το 2009 στο Περθ της Αυστραλίας, όπου προκάλεσε αίσθηση και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από το κοινό και τον διεθνή τύπο.

    Συμμετέχουν οι μουσικοί: Κάρολος Βουτσινάς (πιάνο), Ματθαίος Τσαχουρίδης (ποντιακή λύρα), Mamak Khadem (φωνητικά και daf), Tigran Sargsyan (φωνητικά, παραδοσιακά πνευστά: Duduk-Shvi-Bass Shvi-ντουντούκ-φλογέρα-μπάσο φλογέρα), Σοφία Λαμπροπούλου (κανονάκι), Γιάννης Πλαγιαννάκος (ηλεκτρικό κόντρα μπάσο), Νίκος Νταρίλας (σύγχρονα & παραδοσιακά κρουστά).

    Τιμές εισιτηρίων: 40, 30 και 20 ευρώ / Διακεκριμένη ζώνη 50 ευρώ, Ticket Services: τηλ. 210 7234567. Εκδοτήριο: Υπηρεσία εισιτηρίων, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα)

    Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Αντώνης Γιαμβριάς

    Οργάνωση παραγωγής & διεθνείς σχέσεις: specs ‘n’ arts

    specs ‘n’ arts : www.specsnarts.gr

    e-mail : contact@specsnarts.gr





    επισυναπτόμενα: download.jpg