ελληνική μουσική
    747 online   ·  210.832 μέλη

    Ο Νίκος Ζιώγαλας και οι On The Road @ Ρυθμός Stage την Παρασκευή 1/4

    Lestat
    29.03.2011, 13:03

    ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ STAGE 

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    Μαζί του οι On The Road και ο Γιώργος Μαγκλάρας





    Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις! Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα από τους έλληνες καλλιτέχνες. Με νέο άλμπουμ, ο Νίκος Ζιώγαλας «Πετάει Ψηλά» και ετοιμάζει μια μοναδική παράσταση στον Ρυθμό Stage την Παρασκευή 1 Απριλίου.



    Μαζί με τον αγαπημένο του συνεργάτη Γιώργο Μαγκλάρα στο βιολί, συναντούν τους “ON THE ROAD”, δύο νέους μουσικούς από την Θεσσαλονίκη, τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και τον Παρασκευά Θεοδωράκη στα φωνητικά και την κιθάρα.



    Πρόκειται για ένα μουσικό κουαρτέτο που έχει βάλει σκοπό να μας ταξιδέψει σε αγαπημένες μελωδίες του χθες και του σήμερα.



    Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Μια μοναδική live εμφάνιση με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα («Σαν σταρ του σινεμά», «Πάρε με απόψε, πάρε με», «Θα σου φανερωθώ», «Πέφτω ψηλά»), την επερχομενη δισκογραφικη δουλεια των ON THE ROAD, αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

    ΡΥΘΜΟΣ STAGEΜαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, Athens, GreeceAthens, Greece





    επισυναπτόμενα: rithmos.jpg