ελληνική μουσική
    727 online   ·  210.851 μέλη

    Κώστας Μακεδόνας - Γιώργος Θεοφάνους - Νίκος Μωραΐτης : Αντικριστά

    AlfaWolf
    13.04.2011, 14:12

    «Αντικριστά» έρχεται ο Κώστας Μακεδόνας στο νέο του άλμπουμ που κυκλοφορεί από τη Legend, με δύο σπουδαίους δημιουργούς, τον Γιώργο Θεοφάνους που υπογράφει τη μουσική και τον Νίκο Μωραΐτη που υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών. Τρεις πρωταγωνιστές σε μία συνάντηση κορυφής που θα συζητηθεί!

    Ο Γιώργος Θεοφάνους, συνθέτης αμέτρητων μεγάλων επιτυχιών, με συνεργασίες που απλώνονται από τη Χάρις Αλεξίου μέχρι τον Πασχάλη Τερζή και ο Νίκος Μωραΐτης, στίχους του οποίου όλοι σιγοψιθυρίζουμε αφού έχει γράψει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων χρόνων και έχουν ερμηνεύσει από τη Δήμητρα Γαλάνη και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μέχρι τον Γιάννη Κότσιρα, συναντιούνται δημιουργικά και χαρίζουν έντεκα υπέροχα λαϊκά τραγούδια στον Κώστα Μακεδόνα.  

    Το «Αντικριστά» είναι ένα άλμπουμ με δυνατό υλικό και βάσεις αμιγώς λαϊκές, ζεϊμπέκικα, χασάπικα αλλά και μπαλάντες, που με τη στιβαρή ερμηνεία του Κώστα Μακεδόνα αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο εκτόπισμα. Άλλωστε ο δημοφιλής ερμηνευτής έχει πολύ ισχυρό στίγμα στο καλό ελληνικό τραγούδι και με τις πάντα προσεγμένες συνεργασίες του, μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια, υπέροχα, διαχρονικά τραγούδια. Στο ομότιτλο τραγούδι «Αντικριστά» συμμετέχει η μοναδική Γλυκερία.

    Το πρώτο τραγούδι που ήδη ξεχωρίζει στο ραδιόφωνο είναι το «Θέλει άλλο τρόπο». 

       

    Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Γιώργου Μακράκη και η καλλιτεχνική επιμέλεια παραγωγής του Γιώργου Θεοφάνους.




     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : AlfaWolf στις 13-04-2011 14:15 ]


    επισυναπτόμενα: MAKEDONAS- THEOFANOUS- MORAITISweb.jpg