ελληνική μουσική
    723 online   ·  210.833 μέλη

    Terra Nueva Project - Νεα Γη - Πρόγραμμα Μαΐου

    postyourevent
    03.05.2011, 15:00

    Terra Nueva ProjectΤΕΤΑΡΤΗ 4/5 | Ελληνικές Rock και ENTEXNΕΣ Διαδρομές
    Ώρα Έναρξης: 21:30

    ΠΕΜΠΤΗ 5/5 | Tribute Night | ΜΟRRISSEY [SMITHS]
    Με αφιέρωμα σε μια εμβληματική μορφή της Βρετανικής μουσικής συνεχίζεται στο Terra Petra η σειρά θεματικών βραδιών για τους ανθρώπους που εξερεύνησαν τα όρια της μουσικής κι ανακάλυψαν νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης. Η ασύγκριτη φωνή του ΜΟRRISSEY, αρχηγού των ανυπέρβλητων The Smiths, θα πλημμυρίσει τους χώρους του Terra Petra σε μια ξεχωριστή βραδιά.

    Ώρα Έναρξης: 21:30

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/5 | ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ MAΪΟΥ

    Το ταξίδι προς αναζήτηση της Νέας Γης συνεχίζεται για τέταρτο μήνα με τα εγκαίνια των εκθέσεων του Μαΐου, με το Terra Petra να ζει την Άνοιξη σε όλο της το μεγαλείο, γεμάτη χρώματα και μυρωδιές που αναστατώνουν. Συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε με όχημα το Terra Nueva Project με 6 ακόμα καλλιτέχνες, οι οποίοι αναλαμβάνουν να αναδείξουν τη δική τους οπτική του δημιουργικού αυτού ταξιδιού. Τα εγκαίνια σηματοδοτεί η εκρηκτική συναυλία, με τη συμμετοχή των “a des Potes”, μιας από τις πιο ιδιαίτερες μπάντες της εγχώριας σκηνής, σε ένα Reggae, Latin, Ska, Pop, Funk, Soul ξεφάντωμα.

    Ώρα Έναρξης ΕΚΘΕΣΕΩΝ: 20.30
    Ώρα Έναρξης LIVE: 22.00

    ΤΕΤΑΡΤΗ 11/5 | Ελληνικές Rock και ENTEXNΕΣ Διαδρομές

    Ώρα Έναρξης: 21:30

    ΠΕΜΠΤΗ 12/5 | Tribute Night | ΝΙΝΑ SΙΜΟΝΕ

    Μια μεγάλη κυρία της μουσικής. Μια ανεπανάληπτη φωνή. Η σειρά θεματικών βραδιών, για τους ανθρώπους που εξερεύνησαν τα όρια της μουσικής και ανακάλυψαν νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης χαρίζει αυτή τη βραδιά στην αξεπέραστη ΝΙΝΑ SΙΜΟΝΕ.

    Ώρα Έναρξης: 21:30

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/5 | Dj Set: Λιάνα Μαστάθη

    Η γνωστή παραγωγός του Εν Λευκώ συνεχίζει να ξεσηκώσει το Terra Petra με τις ξέφρενες μουσικές της επιλογές!
    Ώρα Έναρξης: 21:30

    + ΒΡΑΔΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟ FOODBAR
    Απολαμβάνουμε μοναδικά κρασιά από την οινοποιία Μantovani Angelo σε συνδυασμό με επιλογές από το menu του Food Bar. Απεριόριστες ποσότητες φαγητού και κρασιού, με €18 ανά άτομο! Περισσότερες πληροφορίες για το menu στο www.terraPetra.gr.

    ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5 | Dj Set: Claudia Matola

    Ένα ξεχωριστό dj set προστίθεται στη λίστα του Τerra Nueva project! Η γνωστή παραγωγός του Εν Λευκώ αναλαμβάνει να απογειώσει το Τerra Petra με τις ιδιαίτερα ποικιλόμορφες επιλογές της.

    Ώρα Έναρξης: 21:30

    ΤΕΤΑΡΤΗ 18/5 | Ελληνικές Rock και ENTEXNΕΣ Διαδρομές

    Ώρα Έναρξης: 21:30

    ΠΕΜΠΤΗ 19/5 | Tribute Night | CURE

    Η σειρά θεματικών βραδιών, αφιερωμένων στους ανθρώπους που εξερεύνησαν τα όρια της μουσικής και ανακάλυψαν νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης συνεχίζεται με ένα αφιέρωμα στους CURE, μια μπάντα σύμβολο για τα 80’s που επηρέασε μια ολόκληρη γενιά.

    Ώρα Έναρξης: 21:30

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/5 | Dj Set: Λιάνα Μαστάθη

    Η γνωστή παραγωγός του Εν Λευκώ ακόμα μία φορά αναλαμβάνει τα decks του Terra Petra. Οι μεγάλες φιλίες δεν κρύβονται!

    Ώρα Έναρξης: 21:30

    + ΒΡΑΔΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟ FOODBAR

    Απολαμβάνουμε βιολογικά κρασιά από την οινοποιία Κτήμα Κατσέλη (λευκό & κόκκινο) & εξαιρετικό ροζέ κρασί από το Μικρό Κτήμα Τσάλα σε συνδυασμό με επιλογές από το menu του Food Bar. Απεριόριστες ποσότητες φαγητού και κρασιού, με €18 ανά άτομο! Περισσότερες πληροφορίες για το menu στο www.terraPetra.gr.

    ΔΕΥΤΕΡΑ 23/5 | Θεατρικό Δρώμενο – “ΜΙΑ ΠΑΝΩ 5 ΚΑΤΩ”

    Μια μουσικοθεατρική παράσταση – συρραφή μονολόγων από 5 ηθοποιούς και ένα μουσικό οι οποίοι μελετούν και αναλύουν την σύγχρονη ζωή, την οποία ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει εν μέσω διαφόρων καταστάσεων που προκύπτουν στην καθημερινότητά του. Ταλαίπωροι άνθρωποι, αστείοι και μη, είναι εδώ για να μας θυμίσουν λίγο απ’ τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, δίνοντας μια διαφορετική νότα στην διασκέδαση που έχει εκλείψει ουσιαστικά από την ζωή μας...

    Από τους OK Athens

    Ώρα Έναρξης: 21:30

    ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5 | Ελληνικές Rock και ENTEXNΕΣ Διαδρομές

    Ώρα Έναρξης: 21:30

    ΠΕΜΠΤΗ 26/5 | Tribute Night | Sting

    Σε μια μεγάλη μορφή της δεκαετίας του 1980, στον σπουδαίο Sting, αρχηγό των The Police, είναι αφιερωμένη η σειρά θεματικών βραδιών για ανθρώπους που εξερεύνησαν τα όρια της μουσικής και ανακάλυψαν νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης.

    Ώρα Έναρξης: 21:30

    [Για τυχόν αλλαγές ή έκτακτες προσθήκες στη ροή του προγράμματος θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσω του www.terranueva.gr]

    ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
    Level 1 | Food Bar | Καθημερινά 19:00 – 01:00
    Level 2 | Deseo | Το Deseo θα παραμείνει κλειστό για τους θερινούς μήνες.
    Level 3 | Dell’ arte | Kαθημερινά 09:00 – 01:00

    -----

    πη

    6/5 Εγκαίνια Εκθέσεων Μαΐου

    Στο πλαίσιο του Terra Nueva Project φιλοξενήθηκαν τον Απρίλιο στο Terra Petra μια σειρά αξιόλογων δημιουργών από διάφορους καλλιτεχνικούς χώρους. Ο Σταύρος Κυπραίος (Food Bar), ο Μιχάλης Καραμούζης (Σάλα), η Νάνσυ Θεοφίλου (Πατάρι), η Μαρία Πυλαρινού (Μαροκινό), οι Χ. Τζαφέρος, Γ. Παπαγρηγορίου & Β. Σαραντάρης (Τραίνο) και ο Νίκος Τσιπόκας (Deseo) έδωσαν μια νέα οπτική στη θεματική του project, ενώ συνεχίστηκε η video art εγκατάσταση υπό την επιμέλεια του Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τα έργα άλλων 10 video artists από όλο τον κόσμο.

    Να τονίσουμε ότι κατά τους θερινούς μήνες το Level 2 | Deseo Project Space θα παραμείνει κλειστό.

    Σας παρουσιάζουμε τους επόμενους δημιουργούς που θα συμμετάσχουν στο project

    το Μάιο. Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 29 Μαΐου.

    ΕΚΘΕΣΕΙΣ | Πρόγραμμα Μαΐου
    στα δύο Levels του πολυχώρου, με τη συμμετοχή:

    Level 1 | (Food Bar) Σάκης Στριτσίδης
    Level 3 - Dell'Arte
    (Πατάρι) Ηλίας Κυριαζής
    (Σάλα) Νικήτας Θεοδοσίου
    (Μαροκινό) Άκης Νοταράς
    (Τραίνο) Δημήτρης Παπαδόπουλος
    (Video Bar, Entrance screens, Wall projection)

    Video Art εγκατάσταση υπό την επιμέλεια του Ηλία Χατζηχριστοδούλου

    LEVEL 01:

    FOOD BAR | ΣAKΗΣ ΣΤΡΙΤΣΙΔΗΣ

    Με την έκθεση «Farewell to the world we knew» ο Σάκης Στριτσίδης μας βάζει σε σκέψεις, προβληματισμούς και ερωτηματικά. Ο παλιός κόσμος καταρρέει. Ένας καινούργιος έχει αρχίσει να αναδύεται. Θα καταφέρουμε να είναι καλύτερος;

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    LEVEL 03:

    DELL’ ARTE

    ΣΑΛΑ | ΝΙΚΗΤΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

    O Νικήτας Θεοδοσίου, γεννημένος στην Αθήνα το 1979 και μεγαλωμένος στην Μύκονο, δημιουργεί το light installation «Drops of Light», ενώ επιχειρεί την αναγωγή του χειροποίητου φωτισμού στο χώρο της τέχνης. Χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, μη τοξικά για το περιβάλλον, πλέκει ιδέες φωτός στην παλέτα των χρωμάτων, ομολογώντας τη συνέχεια του τεχνητού φωτισμού στην τέχνη.

    VIDEO BAR - ENTRANCE SCREENS - WALL PROJECTION

    ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    H Video Art έκθεση υπό την επιµέλεια του Ηλία Χατζηχριστοδούλου συνεχίζεται µε τις δουλειές 10 ακόµα video artists από όλο τον κόσµο. Τα video αντλούνται από το προσωπικό αρχείο του Ηλία Χατζηχριστοδούλου, αλλά και από το αρχείο του Athens Video Art Festival, του οποίου είναι καλλιτεχνικός διευθυντής.

    ΠΑΤΑΡΙ | ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

    Τον εκθεσιακό χώρο “Πατάρι” θα καταλάβουν δημοσιευμένες αλλά και ακυκλοφόρητες δημιουργίες ενός από τους σπουδαιότερους ανερχόμενους κομίστες της χώρας μας, του Ηλία Κυριαζή, γεννημένου το 1978 στην Αθήνα, ο οποίος το 2001 κέρδισε το πρώτο βραβείο «Νέων Καλλιτεχνών» στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κόμικς του 9 της Ελευθεροτυπίας. Έτσι ξεκίνησε κι η 8ετής συνεργασία του με το περιοδικό, στο οποίο μάλιστα δημοσιεύτηκαν οι σειρές του «Manifesto», «Blood Opera», «Blockbuster», «Σε βλέπω» και «Ένα τσιγάρο χρόνος». Τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει την προσοχή του στην αμερικάνικη αγορά, ενώ πρόσφατα δημοσιεύτηκε το νέο graphic novel του, «Falling For Lionheart», από τη Jemma Press.

    ΜΑΡΟΚΙΝΟ | AKHΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

    O Άκης Νοταράς παρουσιάζει τη φωτογραφική έκθεση «Οδοιπορικό στην Ασία» (Ινδία, Νεπάλ, Ταϊλάνδη, Καμπότζη), ένα ταξίδι σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ο χρόνος κυλάει διαφορετικά, το αδύνατο γίνεται δυνατό, εκεί που ξεχνάς ό,τι έχεις μάθει έως

    τώρα. Ένα ταξίδι που δοκιμάζει το εγώ, απελευθερώνει τους φόβους και τα ταμπού και αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι! Από τους φανταστικούς καμποτζιανούς ουρανούς, την εκπληκτική φύση της Ταϊλάνδης και τους υπέροχους ανθρώπους του Νεπάλ έως την απερίγραπτα ψυχεδελική Ινδία!

    ΤΡΑΙΝΟ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δημιουργεί την τοιχογραφία «Space Bandits» εκφράζοντας την απληστία του ανθρώπου που παλεύει να κυριαρχεί με οποιονδήποτε τρόπο και έχοντας πλέον εξαντλήσει και καταστρέψει τα πάντα, κάνει γύρους με τα γαλαξιακά

    οχήματά του έτσι ώστε να κατακτήσει τελικά αυτό το φρέσκο και πολυπόθητο “Τerra Nueva”!

    [Για τυχόν αλλαγές ή έκτακτες προσθήκες στη ροή του προγράμματος θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσω του www.terranueva.gr]

    ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
    Level 1 | Food Bar | Καθημερινά 19:00 – 01:00
    Level 2 | Deseo | Το Deseo θα παραμείνει κλειστό για τους θερινούς μήνες.
    Level 3 | Dell’ arte | Kαθημερινά 09:00 – 01:00

    -----

    Πρόσβαση

    Για την πρόσβασή σας στο Terra Petra εξυπηρετείστε με τις εξής συγκοινωνίες:
    Α11 Πλατεία Βάθης – Ίλιον - Πετρούπολη
    700 Άγιος Αντώνιος - Πετρούπολη
    719 Πλατεία Βάθης (Φαβιέρου) - Παλατιανά - Πετρούπολη
    747 Πλατεία Αττικής – Πανόραμα - Πετρούπολη

    Και για τις 4 γραμμές κατεβαίνετε στο τέρμα στο Θέατρο Πέτρας
    Α13 Ζήνωνος
    Β11 Φαβιέρου

    Και στις 2 γραμμές κατεβαίνετε στη στάση της οδού Σουλίου και ανηφορίζετε με τα πόδια σε μια απόσταση λιγότερη των 5΄ για το Terra Petra.

    Επιπλέον, ο πολυχώρος διαθέτει τεράστια έκταση δωρεάν

    πηγή: postyourevent.gr