ελληνική μουσική
    718 online   ·  210.832 μέλη

    Αν ο Satriani ήταν ακόμη στους Deep Purple...

    skordalis21
    09.05.2011, 10:07

    Ειναι φορες που στη ζωη μας λεμε what if. Εγω λοιπον θα το πω μια φορα ακομα σημερα. What if Joe Satriani was on Deep Purple μονιμα κ οχι για τη περιοδια του 1994.

    Δειτε κ πειτε τη γνωμη σας


    -----------------
    Dont worry, be fteki

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 09-05-2011 10:20 ]


    delta66
    09.05.2011, 11:52

    Για τους Purple καλα θα ηταν, αλλα ΙΜΟ καλα εκανε και δεν καθησε μονιμα.


    cobal
    09.05.2011, 18:19
    Γιατι απλα πλεον δεν χρειαζονται μονιμο κιθαριστα......
    skordalis21
    09.05.2011, 19:32
    Κ ο steve morse δεν ειναι μονιμος? Απ το 1995 τον εχουν. Δε τη βγαζουν με session.
    MikeGnR
    09.05.2011, 22:47
    Το γεγονός πως έχουν διαφορετικά γουστα και ακούσματα δεν σας λέει κάτι? Και εγώ θα τον ήθελα αλλά . . .
    skordalis21
    10.05.2011, 09:39
    Μike δεν ειναι η ιστορια για τα ακουσματα. Η δισκογραφικη του joe του επετρεπε να κανει περιοδιες με τους Purple, αλλα το συμβολαιο του απαγορευε να ηχογραφησει κομματια μαζι τους. Οποτε με αυτον τον περιορισμο, τους προετρεψε να παρουν τον μαθητη του Steve Morse o oποιος ειναι φανταστικος κιθαριστας Σατριανικης σχολης
    inkve
    11.05.2011, 08:12

    οντως περι ακουσματων και γουστων ειναι λιγο ακυρο...ο satriani σαν πιτσιρικας ακουγε purple και classic rock σε ολο του το φασμα σαν τρελλος!!!ακομα και με τους purple σαν ατομα ξεχωριστα ειναι σιγουρο οτι εχουν παρα πολλα κοινα ακουσματα!!

    ηταν σχεδον απιθανο εως αδυνατο ο satriani να μεινει στους purple...αλλο που ο ιδιος γουσταρε απιστευτα που επαιξε μαζι τους και ενιωθε και φοβερα υπευθηνος και ταπεινος αντικαθιστωντας τον blackmore εκεινη την εποχη,,,

    ηταν ηδη επιτυχημενος με πολυ προσπαθεια και κοπο...δεν παρατας ετσι απλα οτι εχεις φτιαξει οσο δελεαστικη και αν ειναι η προταση που εχεις!

    οπως ο ιδιος παραδεχεται στο τελος του βιντεο emotionaly it was very hard to turn that one down!!

    απολαυστε με λεπτομερειες

     


    MikeGnR
    12.05.2011, 01:36
    Είμαι μεγάλος fan του Satriani και ακόμα μεγαλύτερος των Purple, και πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο αν συνέχιζαν μαζί, αλλά σχετικά με τον περιορισμό της δισκογραφικής δεν ήξερα τίποτα. Αυτές έχουν καταστρέψει την μουσική. Η ζημιά που έχουν κάνει δεν έχει αρχή, μέση και τέλος.
    djmetronomos
    12.05.2011, 11:24

    Αν ο Syd Barrett ήταν ακόμη στους Pink Floyd... Αν ο Mick Harvey ήταν ακόμη στους Bad Seeds...

    Σ'ένα παράλληλο σύμπαν ίσως να μαθαίναμε πώς θα ακούγονταν...

    Απλά, δεν καταλαβαίνω το προηγούμενο σχόλιο, σύμφωνα με το οποίο, οι δισκογραφικές έχουν καταστρέψει τη μουσική.. Σαν να λέμε, τα εργοστάσια παραγωγής τοματοπελτέ έχουν καταστρέψει την τομάτα.

    Ποιος θα προωθούσε τους Beatles στα 60's, αν όχι η ΕΜΙ? Ποιος θα τους ηχογραφούσε και θα κυκλοφορούσε τη μουσική τους, σε μια εποχή που δεν υπήρχε Ίντερνετ και YouTube? Πώς θα μαθαίναμε τους Joy Division αν δεν είχε πιστέψει σ'αυτούς η Factory Records? Ποιος θα έστελνε τους δίσκους τους στα δισκάδικα?

    Τα συμβόλαια υπογράφονται για αμοιβαία προστασία, τόσο του καλλιτέχνη όσο και της δισκογραφικής. Υπάρχουν και καλλιτέχνες που επιλέγουν να κινούνται ανεξάρτητα, κανείς δεν τους το απαγορεύει. Από τη στιγμή που ο Joe Satriani (για να επανέλθω) υπέγραψε με την X δισκογραφική, προφανώς δεσμεύεται. Δεν μπορεί να πάρει την προκαταβολή που του έδωσε, να ηχογραφήσει το δίσκο του, και μετά να πάρει τα master και να τον κυκλοφορήσει στην ανταγωνίστρια εταιρία. Ή να ηχογραφήσει με συγκρότημα της ανταγωνίστριας εταιρίας... Απλή λογική...