ελληνική μουσική
    399 online   ·  210.814 μέλη

    Ο Βασίλης Σκουλάς στην Πανσέληνο

    manblaz
    09.03.2005, 01:49
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ
    16 - 17 & 23 - 24 Μαρτίου
    Λένε πως η ρίζα της φωτιάς, δεν έχει ανάγκη το νερό για να ζήσει. Της φτάνει μια μελωδία, ένας στίχος ή μια συγκινητική ερμηνεία, για να χαρίσει στο δέντρο που η ίδια στηρίζει την ανθοφορία.

    Ακόμα λένε, πως απλώνεται και θεριεύει, όταν αισθάνεται το φεγγάρι γεμάτο. Ίσως για αυτό, ο Βασίλης Σκουλάς να επέλεξε τη μουσική σκηνή «Πανσέληνος» στην Πλάκα, προκειμένου να παρουσιάσει ζωντανά τα εύφλεκτα τραγούδια που περιέχει το νέο του cd με τίτλο «ρίζα της φωτιάς».

    Στις εμφανίσεις του στην «Πανσέληνο», ο Βασίλης Σκουλάς, εκτός απ΄ την «ρίζα της φωτιάς» μία εργασία που όπως ειπώθηκε και γράφτηκε από αρκετούς, ανήκει στα καλύτερα άλμπουμ των πολλών τελευταίων μηνών, θα συναντηθεί με τραγούδια της κρητικής μουσικής παράδοσης, ενώ δεν θα απουσιάζουν οι «έντεχνες εκπλήξεις» από το πράγραμμα.

    Την ευθύνη της ορχήστρας, την οποία συνθέτουν κορυφαίοι μουσικοί, έχει ο Πάρις Περυσινάκης.

    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ : Ανδριανού 101 / Πλάκα
    Τηλ.: 210 - 3247575

    πηγή melodia.gr
    composer
    09.03.2005, 07:01
    Τί να πεί κανείς για αυτόν τον τόσο αγνό και καλο Κρητικό καλλιτέχνη Βασίλη Σκουλά....απο τα Ανώγεια και εκέινος όπως ο Αρχαγγελός μας Νίκος Ξυλούρης!

    Δέν μου άρεσε πάρα πολύ ο Σκουλάς σαν ερμηνευτής Κρητικών τραγουδιών...περισσότερο τον εκτίμησα ακούγοντας τον να ερμηνέυει τους σε ποίηση του Νικηφόρου Βρεττάκου ντυμένους από τον Παναγιώτη Κωνσταντακόπουλο στο έργο Πικραμένος αναχωρητής!!



    Δείτε εδώ την συνέντευξη που έδωσε στον Μελωδία και τον Κώστα Θωμαίδη




    poz_panthiras
    09.03.2005, 08:39
    Σήμερα το πρωί τον άκουσα στο ραδιόφωνο. Η φωνή του είναι χάδι, εντελώς ταξιδιάρικη. Στο πκραμένος αναχωρητής είναι ανατριχίλα σκέτη. Ευχαριστώ που μου το θύμισες composer. Κρίμα που το έχω μόνο σε μια κασέτα ξεχασμένη ποιος ξέρει που. Θα ήθελα να το ξανακούσω.