ελληνική μουσική
    888 online   ·  210.833 μέλη

    Εργαστήρια λατινοαμερικάνικων κρουστών

    conga
    23.06.2011, 14:05

    Στα πλαίσια του 1ου Έθνικ Φεστιβάλ Βυτίνας (Νομού Αρκαδίας), οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εργαστήρια που θα εστιάσουν στη διδασκαλία της λατινοαμερικάνικης μουσικής και του χορού. Συγκεκριμένα, θα διδάξουν αναγνωρισμένης καλλιτεχνικής αξίας δάσκαλοι κρουστών και ντραμς, καθώς και ένας χορευτής με ειδίκευση στους λατινοαμερικάνικους χορούς. (www.vytina.com/teachers.html)

    1. Λατινοαμερικάνικοι ρυθμοί, όπως son, mambo, chachacha, merengue, bolero, afro, afro-cuban, samba, pilon, cumbia, mozambique, rumba guaguanco, pachanga, με χρήση λατινοαμερικάνικων κρουστών, όπως timbales, congas, bongos, guiro, campana, claves, drums).

    2. Latin drums: εργαστήρι, το οποίο θα απευθύνεται σε προχωρημένους drummers, οι οποίοι θέλουν να μάθουν να παίζουν Latin ρυθμούς.

    3. Λατινοαμερικάνικοι χοροί, όπως salsa, rumba, chachacha, merengue, bolero, samba, mambo.

    4. Εκμάθηση congas, των βασικών τυμπάνων της Latin μουσικής.

    Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί το τελευταίο βράδυ με ένα Latin πάρτυ. Στο πάρτυ αυτό θα παίξουν μουσική και θα χορέψουν όλοι οι συμμετέχοντες, θα γίνει επίδειξη από τους δασκάλους, ενώ στο τέλος θα παίξει μουσική ένα συγκρότημα λατινοαμερικάνικης μουσικής, ολοκληρώνοντας τη βραδιά.

     

     

    Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ:

    www.vytina.com/festival.html

     

     

     

     





    επισυναπτόμενα: 125.jpg