ελληνική μουσική
    847 online   ·  210.833 μέλη

    Να πουλήσω το παλιό μου πιάνο για να πάρω καινούριο?

    Pirene
    28.06.2011, 03:42

    Καλησπέρα σε όλους!

    Πριν αρκετά χρόνια (18-19 περίπου) αγόρασα ένα πιάνο μάρκας Hermann Mayr (Ρώσικο). Τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ πιο εντατικά με το πιάνο (όχι επαγγελματικά) και μιας και το πιάνο που ανέφερα θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς μετακίνηση (λόγω αλλαγής στέγης), σκέφτομαι μήπως μπω στη διαδικασία να το πουλήσω και να αγοράσω ένα άλλο καλύτερο.

    Χωρίς να έχω ειδικές γνώσεις έχω καταλάβει ότι η συγκερκιμένη μάρκα είναι από τις χαμηλότερου κόστους και απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους. Επιπλέον δεν μπορώ να πω ότι έμεινα και ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Πιάνο σπούδασα σε ωδείο για 8 χρόνια και είχα φτάσει σε επίπεδο 1ης ανωτέρας (αν θυμάμαι καλά γιατί έχουν περάσει και χρόνια).

    Αξίζει να μπω στη διαδικασία πώλησης αυτού του πιάνο και στη συνέχεια να κάνω μια καινούρια αγορά? Ή δεν αξίζει να το κάνω από τη στιγμή που δεν ασχολούμαι επαγγελματικά? Να σημειώσω ότι δεν θα ήθελα να διαθέσω πάνω από 2.000-2.500 ευρώ για αγορά.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις πιθανές απαντήσεις !


    Pirene
    28.06.2011, 22:47

    Spartan-Warewolf σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου! Πράγματι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο για την συγκεκριμένη μάρκα. Απογοητεύτηκα λιγάκι και από την τιμή πώλησης του αντίστοιχου στο link που με παρέπεμψες, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα και κάτι πολύ διαφορετικό...

    Ίσως είναι καλύτερα αρχικά να κάνω μία έρευνα αγοράς ως προς το πιάνο που θα ήθελα να αγοράσω και αν καταλήξω σε κάτι που θα με καλύπτει τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή, να προσπαθήσω να πουλήσω το Hermann Mayr.

    Thanks!