ελληνική μουσική
    647 online   ·  210.831 μέλη

    Μελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι 2011

    postyourevent
    06.08.2011, 11:11

    Melina AslanidouΚάθε παράσταση και ένα μουσικό ταξίδι… Με τη δυνατή ερμηνεία της Μελίνας και τους βιρτουόζους Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα και Αντρέα Καραντίνη στο μπουζούκι.

    Μουσικές και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε σε σύγχρονα και σε λαϊκά μουσικά μονοπάτια. H Μελίνα Ασλανίδου έκανε θόρυβο σε μια εποχή που αγαπάει τις εφήμερες αξίες και τα κατασκευασμένα σουξέ.

    Eκείνη έκανε το αντίθετο: έδωσε νέα προσωπικότητα σε μια παλιά επιτυχία και εν μέσω δισκογραφικών νεφών, έκανε το  όνομά της γνωστό από το πρώτο κιόλας της βήμα. Δεν ήταν τυχαίο. H φωνή της έχει μια σπάνια χροιά και ένα προσωπικό στοιχείο που την κάνουν αμέσως να ξεχωρίζει.

    Φέτος το χειμώνα η παράσταση για πρώτη φορά unplugged απέσπασε ένθερμες κριτικές και την αγάπη του κόσμου σε κάθε της εμφάνιση, παρέα με δυο δεξιοτέχνες σολίστες τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα και τον Ανδρέα Καραντίνη στο μπουζούκι και στην ηχοληψία την Αγγελίνα Υφαντή.

    Η Μελίνα Ασλανίδου με δυνατές ερμηνείες  σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος» , «Με δυο γάτους παρέα» κ.α. τα συνδυάζει με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και μέσα στο χρόνο στέκουν αναλλοίωτα μας προσκαλεί όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να ομορφύνουμε το φετινό μας Καλοκαίρι ...

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 AYΓΟΥΣΤΟΥ
    ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΑΡΕΤΗ
    ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ

    ΙΝFO
    Kτήμα Μαρέτη
    11ο χλμ Λάρισας - Φαρσάλων, Λόφος Νίκαιας
    Ώρα έναρξης: 21:30
    Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6978. 191910

    πηγή: postyourevent.gr

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 08-08-2011 00:37 ]