ελληνική μουσική
    664 online   ·  210.851 μέλη

    So Said και Mea Culpa Στο Δήμο Κορυδαλλού

    postyourevent
    30.08.2011, 13:00

    Mea CulpaTο καλοκαίρι,τα μπάνια και οι ξέγνοιαστες βραδιές στην παραλία,καθώς και η ελεύθερη και αυθόρμητη σκέψη του μυαλού,τελείωσαν και περνάμε ξανά στην εναλλαγή ενός μελαγχολικού φθινοπώρου το οποίο όμως είναι ικανό να μας δώσει εφόδια και φαιά ουσία για την αμέσως επόμενη ξέγνοιαστη και ευχάριστη "στάση" της ζωή μας.

    Στα πλαίσια λοιπόν της πολιτιστικής εκδήλωσης του Δήμου Κορυδαλλού, Τιτλοφορημένη ως "Πολιτιστικός Σεπτέμβρης", του ιδίου Δήμου, η οποία αποτελείται πρακτικά από μία σειρά εκδηλώσεων οι οποίες δίνουν μία διέξοδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους κατοίκους του αλλά και στους φίλους των γύρω περιοχών που επιλέγουν σταθερά την πόλη για την βραδινή τους βόλτα.

    Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην Πλατεία Ελευθερίας του Δήμου Κορυδαλλού το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ώρα 7:30 να τιμήσουμε την προσπάθεια αυτή του δήμου να προάγει πολιτιστικά στοιχεία μέσω πρωτοποριακών επιλογών.

    Έτσι το περιεχόμενο της ημέρας αυτής θα συνοδεύεται από μουσικό πρόγραμμα καθώς θα σας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά 2 νεανικά Rock συγκροτήματα για ένα αξέχαστο ανεβαστικό βράδυ. Οι Mea Culpa και οι So Said-σε μία συνεργασία με τον Χρήστο Μαυρίδη - απογειώνουνε τη βραδιά σε μία συναυλία που ακόμη και.... οι Πυξ Λαξ θα θέλαν να είναι εκεί (Αν δεν είχαν για μία ακόμη, πολλοστή φορά την τελευταία τους συναυλία..)

    So Said και Μαυρίδης Χρήστος
    Βαγγέλης Χατζηδημιτρίου - φωνή
    Χρήστος Σγουρόπουλος - Μπάσο
    Διονύσης Αλεξόπουλος - ηλεκτρική κιθάρα
    Χρήστος Μαυρίδης - ντραμς
    Αλέξανδρος Κουτσουράκης - Ηλεκτρική κιθάρα

    Mea Culpa
    Δημήτρης Φουρναράκης - φωνή
    Σωτήρης Σταυρόπουλος - ηλεκτρική κιθάρα
    Δημήτρης Ρούσσος - ηλεκτρική κιθάρα
    Γιάννης Μπαζίνας - ηλεκτρικό μπάσο
    Στέργιος Μπόλης - ντραμς

    πηγή: postyourevent.gr